- Vesti -

Mladoženja ljut i moli nadležne za zdrav razum: Kakva je to svadba koja traje do ponoći?

Jedan ogorčeni karlovački mladoženja uputio je pismo na više nadležnih adresa sa pitanjem znaju li ona kakva je to svadba koja traje do ponoći i na kojoj ne sme da se pleše.

Izvor: Tanjug
Podeli
Ilustracija/Foto: depositphoto/giulombardo.ct
Ilustracija/Foto: depositphoto/giulombardo.ct

Karlovački mladoženja je mejl uputio na tri adrese Štabu civilne zaštite Karlovačke županije, Hrvatskom zavodu za javno zdravstvo i Centru 112, piše lokalni karlovački portal KA.

"Ženim se ovog vikenda i čitam vaše novodonesene mere za svadbene svečanosti. Iskreno mene zanima je li iko od vas bio na barem jednoj svadbi, kakva je to svadba koja traje do ponoći i na kojoj ne sme da se pleše", započeo je svoje obraćanje Karlovčanin koji se sutra ženi.

Ogorčeni mladoženja piše da već imaju postavljen šator iza kuće za prijem gostiju, a otkrio je i da je kupljeno cveće, naručena hrana i piće...

"Molim vas lepo, ko će podmiriti sve te troškove, jer sa vašim merama sve to možemo da bacimo", piše mladoženja i dodaje da mu je već 60 odsto gostiju otkazalo dolazak.

"Molim vas za zdrav razum, jer ćemo svi psihički oboleti", napisao je još ovaj Karlovčanin, preneo je hrvatski portal Indeks.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

strana 1 od 119 idi na stranu