Nađeno telo Kenedijeve unuke, policija traga za njenim sinom

Policija je pronašla telo unuke pokojnog Roberta F. Kenedija Mejv Fahej Taunsend, a još se traga za njenim osmogodišnjim sinom.

Život

Izvor: B92

Utorak, 07.04.2020.

09:46

Nađeno telo Kenedijeve unuke, policija traga za njenim sinom
Foto: Getty Images, Harry Benson / Stringer

Oni su nestali u petak nakon što su otplovili u zaliv Česapik na kanuu. Blizu mesta gde je ona nađena policija je pronašla kanu. Telo je nađeno nakon više od 26 sati potrage.

Njeno telo nađeno je na dubini od oko 8 metara, oko 4 kilometra južno od majčine kuće u Šejdi sajdu u Merilendu, odakle su krenuli kanuom. Za dečakom se još traga.
Foto: Getty/Michael Loccisano / Staff
"Njujork post" (New York Post) prenosi da su se Mejv i njen sin igrali loptom koja im je pala u vodu pa su krenuli kanuom po nju. Otišli su predaleko i nisu mogli da se vrate, rekao je Mejvin suprug Dejvid Meken.

Imala je samo 40 godina

Mejv je radila kao savetnica u administraciji nekadašnjeg predsednika SAD Baraka Obame i to za globalni program protiv side i volontirala za mirovne snage u Mozambiku. Imala je 40 godina.
Foto: Getty/Mike Pont / Stringer
Robert Fransis Kenedi, njen deda, bio je političar i pravnik, brat bivšeg američkog predsednika Džona F. Kenedija, za vreme čijeg mandata je bio ministar pravosuđa. Kao i brat Džon, Robert je ubijen u atentatu.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

69 Komentari

Možda vas zanima

Društvo

Stiže novi "pakao"; Spremite se

Kao u prvih 15 dana aprila, ovaj mesec će se završiti natprosečnim temperaturama. Prema najavi RHMZ u nedelju i do prve polovine naredne sedmice temperature će dostići letnje vrednosti.

7:21

26.4.2024.

15 h

Podeli: