- Vesti -

Nađeno telo Kenedijeve unuke, policija traga za njenim sinom

Policija je pronašla telo unuke pokojnog Roberta F. Kenedija Mejv Fahej Taunsend, a još se traga za njenim osmogodišnjim sinom.

Izvor: B92
Podeli
Foto: Getty Images, Harry Benson / Stringer
Foto: Getty Images, Harry Benson / Stringer

Pročitajte još:

Nestala unuka Roberta F. Kenedija

Oni su nestali u petak nakon što su otplovili u zaliv Česapik na kanuu. Blizu mesta gde je ona nađena policija je pronašla kanu. Telo je nađeno nakon više od 26 sati potrage.

Njeno telo nađeno je na dubini od oko 8 metara, oko 4 kilometra južno od majčine kuće u Šejdi sajdu u Merilendu, odakle su krenuli kanuom. Za dečakom se još traga.

Foto: Getty/Michael Loccisano / Staff
Foto: Getty/Michael Loccisano / Staff

"Njujork post" (New York Post) prenosi da su se Mejv i njen sin igrali loptom koja im je pala u vodu pa su krenuli kanuom po nju. Otišli su predaleko i nisu mogli da se vrate, rekao je Mejvin suprug Dejvid Meken.

Imala je samo 40 godina

Mejv je radila kao savetnica u administraciji nekadašnjeg predsednika SAD Baraka Obame i to za globalni program protiv side i volontirala za mirovne snage u Mozambiku. Imala je 40 godina.

Foto: Getty/Mike Pont / Stringer
Foto: Getty/Mike Pont / Stringer

Robert Fransis Kenedi, njen deda, bio je političar i pravnik, brat bivšeg američkog predsednika Džona F. Kenedija, za vreme čijeg mandata je bio ministar pravosuđa. Kao i brat Džon, Robert je ubijen u atentatu.

strana 1 od 130 idi na stranu