Travolta uočio grešku u najnovijem Tarantinovom filmu koja je mnogima promakla

Holivudski glumac Džon Travolta, kojeg je na filmsko platno davnih devedesetih godina vratio upravo reditelj Kventin Tarantino, u njegovom najnovijem ostvarenju "Bilo jednom u Holivudu" uočio je jednu grešku.

Život

Izvor: B92

Utorak, 10.12.2019.

11:25

Travolta uočio grešku u najnovijem Tarantinovom filmu koja je mnogima promakla
Džon Travolta/Foto: Getty/Ernesto S. Ruscio / Stringer

Reč je o jednoj od poslednjih scena filma u kojoj se Rik Dalton, kojeg u filmu tumači Leonardo Dikaprio, vraća avionom iz Evrope u Holivud.

"Leonardo se vraća kući iz Italije, ili odakle god, a narator kaže da se ukrcao na 747", rekao je Travolta, prenosi Independent.
Džon Travolta/Foto:Getty/Jonathan Wood / Stringer
Međutim, dodao je Travolta, 747 je imao probni let u februaru 1969. godine, ali je odmah posle toga završio na servisu sve do januara 1970. godine.

"Leonardo je mogao da leti samo avionom 707", zaključio je Travolta, koji voli da upravlja avionima, za šta, naravno poseduje i dozvolu.
Kventin Tarantino/Foto: Getty/Rebecca Sapp / Stringer
Poseduje čak četiri aviona, a 2010. godine prevezao je sve učesnike tok-šoua Opre Vinfri iz njenog studija u Australiju.

Travolta je otkrio i da je u vreme kad je Šeron Tejt, o kojoj je između ostalog reč u poslednjem Tarantinovom filmu, ubijena, takođe živeo u Holivudu.

"Sećam se kada je ubijena i kako sam se tada osećao, koliko sam bio uplašen", priznao je glumac.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

17 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Propao pokušaj: Nemačka u haosu

Nemačke mašinovođe od utorka rano ujutro ponovo su u štrajku, samo nekoliko dana po okončanju prethodnog štrajka. Sudovi su odbacili pokušaj Nemačke železnice (DB) da zaustavi štrajk.

17:25

12.3.2024.

6 d

Podeli: