- Vesti -

Glumac priznao: "Hteo sam da ubijem tog crnog gada"

Holivudski glumac Lijam Nison šokirao je sve izjavom da je, nakon što mu je voljena osoba silovana, krenuo u osvetnički pohod.

Izvor: B92
Podeli
Foto: Getty
Foto: Getty

Pročitajte još:

Kontradiktorna izjava Lijama Nisona koja će naljutiti Holivud?

Susret bivših ljubavnika nakon 30 godina podigao prašinu / VIDEO

Glumac je sa javnošću podelio ovu priču tokom konferencije za medije, koja je organizovana povodom novog filma "Cold Pursuit", prenosi CNN.

Nison je počeo da se priseća svega nakon što ga je jedan o novinara upitao o besu koji je i te kako vidljiv kod glavnog lika ovog filma. Tada nije otkrio ko je osoba koja je silovana, samo da je to otkrio kada se kući vratio sa jednog puta.

"Ona se sa silovanjem nosila na neverovatan način, ali moja prva reakcija je bila da sam je pitao zna li ko joj je to učinio. Nije znala. Pitao sam koje je rase bila ta osoba. Rekla je da je bio crnac. Sišao sam dole i hodao uokolo s palicom, u nadi da će mi neko prići", ispričao je holivudski glumac.

Foto: Getty
Foto: Getty

"Šetao sam tako sledećih sedam dana nadajući se da će mi neki crni gad izaći iz nekog paba i pokušati da me napadne, pa da mogu dag a ubijem", dodao je glumac.

Ova izjava mnoge je šokirala, pa i njegove kolege glumce, a Nison je nastavio sa svojom ispovešću.

"Bilo je užasno. Ali naučio sam lekciju iz toga, na kraju sam pomislio kog đavola radim. Shvatam tu potrebu za osvetom, ali iz tog se rađa samo nova potreba, samo ubijanje i ubijanje", zaključio je Nison.

strana 1 od 121 idi na stranu