Teniserka se nagodila sa porodicom poginulog i izbegla krivicu?

Poznata teniserka nije bila kriva za sudar koji se dogodio, ali se ipak nagodila vansudski, iako nije poznato o kojoj sumi je reč. Američka teniserka Venus Vilijams nagodila se sa porodicom čoveka koji je poginuo u sudaru u kojem je učestvovala i ona, prenosi CNN.

Život

Izvor: B92

Sreda, 21.11.2018.

17:00

Teniserka se nagodila sa porodicom poginulog i izbegla krivicu?
Foto: Getty

U nesreći juna 2017. godine stradao je Džerom Barson, i to dve nedelje kasnije, a kao posledica sudara u kojem je vozač "hjundaia" udario u "tojotu" Venus Vilijams. Supruga preminulog, Linda je vozila, ali ona je prošla samo sa povredama.

Uvid u sudske spise pokazao je da je slučaj odbačen posle nagodbe između Vilijamsove i Barsonove porodice, ali nije otkriveno o kojoj sumi je reč. Protiv Venus nije podignuta optužnica, kao ni protiv drugog vozača, ali se kao dokazni materijal pojavljuje video u kojem se vidi da Venus nije prekršila pravila i da je "zakonito ušla u raskrsnicu" i pokušala da izbegne sudar tako što je stala, i da je treće vozilo udarilo u nju. Bio je to auto Barsonovih.
Foto: Getty
Policija je odbacila mogućnost da su droga, alkohol ili upotreba mobilnog telefona bili uzročnici nesreće.

Venus je neposredno posle sudara rekla policajcima da je vozila polako i da nije primetila treće vozilo.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 9

Pogledaj komentare

9 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: