Reper pronađen mrtav u svom stanu u Kaliforniji

Američki reper Malkom Mekkormin, čije je umetničko ime Mek Miler, umro je juče u 26. godini života.

Život

Izvor: B92

Subota, 08.09.2018.

11:00

Reper pronađen mrtav u svom stanu u Kaliforniji
Foto: Getty

Milerovo telo pronđeno je juče u popodnevnim satima u njegovoj kući u Kaliforniji. Američki mediji navode da se reper predozirao.

Mediji pišu da je nedavno raskinuo vezu sa pevačicom Arijanom Grande i da je bio "zvezda u usponu", kao i da je nedavno objavio i svoj novi album.

Navode i da se reper poslednje vreme borio sa zavisnošću, kao i da je to čak javno priznao u svojim pesmama.

Vezu sa Arijanom prekinuo je u maju ove godine. Inače, 2012. godine Mek Miler je da dao intervju portalu Feder u kojem je, između ostalog, govorio i o predoziranu.

"Radnije bih bio otrcani beli reper nego nadrogirani raspad koji čak ne može ni iz kuće da izađe. Predoziranje jednostavno nije kul. Na taj način se ne ulazi u istoriju. Samo ćeš da umreš", rekao je on tada.

Međutim, u tom intervjuu je priznao da mrzi da bude trezan, kao i da je potražio druge vrste droga kada ga marihuana "nije dovoljno radila".

"U jednom trenutku me marihuana više nije dovoljno opuštala, od nje sam postao paranoičan", dodao je.

Inače, novi Mek Milerov spot "Self care" je izašao u julu ove godine, a fanovi nakon vesti o njegovoj smrti navode da je u njemu predvideo svoju smrt.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

47 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Idu na 500.000 Rusa: Nemaju šanse?

Francuska može da izdvoji samo dve brigade za podršku Oružanim snagama Ukrajine, što će biti kap u čaši u poređenju sa veličinom i snagom ruske vojske, rekao je pukovnik Aleksandar Vautraver na TV kanalu LCI, prenosi RIA Novosti.

20:42

5.5.2024.

1 d

Podeli: