- Vesti -

"Nikada nisam pozvana za drugu ulogu, zbog Harvijevog olajavanja"

Glumica Deril Hana vratila se na crveni tepih svojim rediteljskim prvencem i poručila da žene imaju malo izgleda da se nađu na istaknutim pozicijama u filmskoj industriji.

Izvor: B92, Hina
Podeli
GettyImages
GettyImages

Hana (57), koja je ostvarila zapažene uloge u filmovima "Splash" i "Kill Bill", pozdravila je napore da se odgovori na optužbe za seksualno zlostavljanje u Holivudu i poveća uticaj žena u filmskoj industriji.

"Dobro je što ljudi počinju barem da priznaju da postoji problem i da ga treba rešiti", rekla je ona.

Hana je krajem prošle godine, zajedno sa još nekoliko glumica, u magazinu Njujorker progovorila o napadima i zlostavljanju filmskog producenta Harvija Vajnstina.

"Nakon filma 'Kill Bill' nikada nisam pozvana za drugu ulogu. To je bila velika uloga i nakon toga ništa. Delimično je imalo veze i sa Harvijevim olajavanjem", rekla je Hana.

U njenom rediteljskom prvencu, niskobudžetnom filmu "Paradoks", nastupaju muzičke zvezde Nil Jang i Vili Nelson. Premijera filma održana je u četvrtak u Ostinu, u Teksasu.

Vesti

Uskoro će biti naplaćivan ulazak u crkvu? / VIDEO

Nedavno je saopšteno da će uskoro turistima biti naplaćivan ulazak u Sabornu crkvu u Sremskim Karlovcima. Da li će baš svi turisti morati da plate, i zbog čega je odlučeno da bude uvedena takozvana objedinjena naplata za posete objektima Eparhije sremske i Karlovačkoj gimnaziji?

Vesti subota 31.03. 18:45 Komentara: 26
strana 1 od 173 idi na stranu