- Vesti -

Posle 47 dana zatvora: "Radije ću umreti nego otići u toalet"

Dvadesetčetvorogodišnjak koji se od 17. januara nalazio u pritvoru u Harlou, u engleskoj grofoviji Eseks, pod sumnjom da je dilovao drogu, pušten je iz zatvora nakon što je punih 47 dana odbijao da vrši veliku nuždu!

Izvor: B92
Podeli
Thinkstock / Ilustracija
Thinkstock / Ilustracija

Pročitajte još:

Sve to vreme policija je verovala da je Lamar Čambers progutao, i na taj način sakrio, drogu. Policija je još ranije medijima saopštila da će sačekati da on "uradi ono što mora da uradi", odnosno da izbaci drogu putem stolice.

Međutim, Lamarov advokat je, nakon što je njegov klijent proveo 38 dana u pritvoru, izjavio da će on "radije umreti nego otići u toalet".

Policija je od suda zatražila produženje pritvora, zbog optužnice koja osumnjičenog tereti za sedam različitih dela. Iako su se nadali da će on, ipak, prirodnim putem izbaciti drogu koju je progutao, u ponedeljak su morali da ga puste iz pritvora da bi otišao u bolnicu, piše britanski San.

Tužilaštvo je potom odbacilo deo optužbi koje ga terete. Zamenik glavnog tužioca Bi Džej Harington ovaj slučaj je okarakterisao kao "vrlo neobičan".

"U interesu gospodina Čambersa i tužilaštva je da mu se obezbedi bolničko lečenje. U slučajevima u kojima se sumnja da su pritvorenici ugroženi i da u sebi skrivaju drogu, koja im ugrožava zdravlje, moramo da nađemo najbolji mogući način da obezbedimo pritvorenika, ali i spasemo dokaze koji su nam potrebni za vođenje postupka", rekao je on.

Vesti

Ajnštajn se sestri žalio da "nije ništa postigao u životu"

Između Alberta i Marije Ajnštajn bile su dve godine razlike. Tokom detinjstva su bili najbolji prijatelji, pošto jer je Albert, kasnije poznati naučnik, bio veoma sramežljiv. Ostali su bliski celoga života, a samo se Mariji, kažu upućeni, Ajnštajn, najčešće pismima, otvarao i poveravao joj tajne.

Vesti subota 17.03. 08:15 Komentara: 10

Andrenalinski zavisnici:Probajte da odgledate ovaj video do kraja

Vrhunske akrobacije su nešto što oduvek zadivljuje ljude, a njihovi snimci, u eri interneta, među najgledanijima su na sajtovma i društvenim mrežama. Međutim, ono što ovi momci izvode malo ko bi se usudio da uradi. Ipak, život je u pitanju. Video-snimak je napravljem kamerom koju na sebi ima jedan od momaka i evo kako to izgleda iz njihove perspektive.

Vesti petak 16.03. 20:34 Komentara: 9
strana 1 od 3736 idi na stranu