Ova devojka ne prepušta ništa slučaju...

Mlada Njujorčanka Emili Dumsek odlučila je da preuzme stvar u svoje ruke i ništa ne prepusti slučaju kada je reč o "muškarcu njenog života".

Život

Izvor: B92

Ponedeljak, 31.03.2014.

14:07

Default images

Naime, na letu od Dalasa do Kalgarija upoznala je muškarca za koga je uverena da je "taj". Doduše, prvo je propustila priliku da prikupi sve potrebne informacije, ali nakon toga je učinila sve da svoj propust ispravi.

Nakon što se let završio, napisala je tvit kompaniji "American erlajnz" u kojem je istakla da je "upravo sišla sa leta na kojem je upoznala budućeg supruga, ali nije dobila njegovo puno ime i prezime". Zatražila je od njih da je spoje sa njim dodajući da se radi o letu broj 1037.

Iako u startu nisu hteli da joj pomognu, već su joj poželeli sreću u potrazi, ona je bila uporna, a u raspravi je pokušala da ih smekša i citatima iz "Notting Hilla". Upornost se na kraju isplatila. Doduše, avio-kompanija nije dala podatke za uspostavlkanje kontakta sa željenom osobom, ali je postavila pitanje svojim pratziocima na Tviteru (njih oko 800 000).

Ona je objasnila da traži osobu koja je sedela u prvom redu prvog razreda u avionu i nosio je plavi džemper. Njegovo ime je Klauko, rođen je u Torinu i živi u Sohou.

Tviter nije bio od prevelike pomoći, ali naknadno je obavestila javnost da je srela prijatelja u Eplovoj radnji, a on joj je otkrio da muškarca lično poznaje. Emili je uverena da ih je spojila "sudbina i da je savršen".

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

21 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Idu na 500.000 Rusa: Nemaju šanse?

Francuska može da izdvoji samo dve brigade za podršku Oružanim snagama Ukrajine, što će biti kap u čaši u poređenju sa veličinom i snagom ruske vojske, rekao je pukovnik Aleksandar Vautraver na TV kanalu LCI, prenosi RIA Novosti.

20:42

5.5.2024.

1 d

Podeli: