Deveruše o kojima bruji planeta

Iako je u centru pažnje bila mlada Kejt Midlton, dve druge dame su privukle veliku pažnju medija na sebe.

Život

Izvor: B92

Nedelja, 29.05.2011.

14:33

Default images

Svet je obišla slika 3-godišnje deveruše Grejs van Kutsem (Grace van Cutsem) koja je na balkonu, prilikom prvoj zvaničnog pojavljivanja Kejt i Vilijama kao supružnika, tokom njihovog poljupca prekrila uši šakama i napravila grimasu kao da je sve to strašno smara.

Vrlo brzo Facebook je „poludeo” za njom, jer je Grejs postala heroj svih kojima je čitava gungula oko venčanja išla na nerve.

Moguće je da je devojčici, inače Vilijamovoj kumici (kćerki njegovih prijatelja) možda dojadilo slatko šaputanje između mladenaca. Profesionalni čitači sa usana kažu da je posle prvog poljupca mladoženja rekao supruzi „Volim te”, a onda i „Hajde da im damo još jedan. Volim te. Još jedan poljubac, okej, još jedan”.
Sudeći po komentarima muškaraca, sva je prilika da je 27-godišnja Filipa Pipa Midlton (Pippa Middleton), mlađa Kejtina sestra i njena počasna deveruša, bila najatraktivnija devojka na venčanju.

Čak je malo falilo da rođenu sestru baci u zasenak. Za članove društvene mreže Twitter, Pipa je bila „vrh”.

Samo nekoliko trenutaka po dolasku mlađe g-đice Midlton u Vestminstersku opatiju, sajt Twittera je skoro kolabirao pod naletom posmatrača koji su oduševljeno komentarisali Her Royal Hotness.
Pipa Midlton èuva bidermajer, dok se Kejt sprema da izgovori sudbonsno
Njena zanosna haljina, kreacija Sare Berton (Sarah Burton) iz „Aleksandra Mekvina” (Alexander McQueen), načinjena je od teškog satenskog krepa u boji slonovače sa vezom i dugmićima identičnim kao na Kejtinoj venčanici i ima iznenađujuće dubok dekolte (barem za crkvu) sa dvostrukim izrezom, što je doprinelo dodatnom privlačenju muških pogleda.

Pipa je i sama sijala od sreće dok je pomagala sestri u izvršavanju dužnosti glavne deveruše: ispravljala joj je šlep dug 2,70 m, pridržavala bidermajer po potrebi i vodila računa da paževi i deveruše budu na okupu. Iako je bila na nivou zadataka, njena efikasnost je bila u drugom planu.
Dok su se žene divile Pipinoj haljini (koju bi većina, bez razmišljanja, nosila kao sopstvenu venčanicu), muškarci su bili blaženo dekoncentrisani njenom lepo oblikovanom pozadinom posmatrajući je kako ide ka oltaru.

Čak je princ Hari sijao od ponosa kada je, nakon završene ceremonije, napuštao Opatiju sa Pipom pod rukom.

A kada su izašli na balkon Bakingemske palate za Pipunu pažnju se "otimao" i Harijev deda, vojvoda od Edinburga, koji i pored skoro 90 godina nije zaboravio da flertuje sa damama.

Izgleda da je Britanija dobila najpoželjniju udavaču.



Pogledajte kako je proteklo kraljevsko venčanje u našoj Galeriji

Više o događaju možete saznati u specijalu na našem sajtu.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 2

Pogledaj komentare

2 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: