Život

Subota, 10.12.2022.

16:32

Oglasila se Ivana Knol; Kratko i jasno – hoće li biti gola ako Hrvati pobede

Najpoznatija navijačica u Dohi koja sa tribina iz utakmice u utakmicu u Katru srdačno bodri hrvatsku reprezentaciju i pri tom pokazuje sve oskudnija izdanja, osvrnula se i na najavu o skidanju do kraja ako će Hrvatska pobediti na Svetskom fudbalskom prvenstvu.

Izvor: topportal.hr

Oglasila se Ivana Knol; Kratko i jasno – hoće li biti gola ako Hrvati pobede
Foto:Profimedia

Kako se objavilo u medijima, navijačica je navodno nemačkim novinarima rekla da će se skinuti gola ako Hrvatska osvoji najprestižniji trofej u svetu fudbala.

Kako su utakmice odmicale tako su i stajlinzi Ivane Knol postajali sve oskudniji, a atraktivna crnka očito nema problema sa strogim katarskim pravilima oko odevanja pa u grudnjacima i minijaturnim suknjicama bodri Vatrene sa tribina.

Ivana je na svom Instagram storiju odmah demantovala tu najavu objavivši kako kako je ta vest 'fake news', odnosno neistinita.

'Ne skidam se gola ako Hrvatska osvoji prvenstvo', bila je jasna Ivana objavivši tu poruku i na engleskom i nemačkom jeziku.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

92 Komentari

Možda vas zanima

Svet

"Upozoravam vas – nastaće kolaps"

Američka ministarka finansija Dženet Jelen upozorava bankare i tehnološke rukovodice da korišćenje veštačke inteligencije (AI) u oblasti finansija pored nespornih koristi donosi i značane rizike, navodi se u pripremljenim komentarima.

17:44

5.6.2024.

1 d

Društvo

Evropa gori: Srbija je sledeća

Početak juna doneo je prvi toplotni talas istočnom Mediteranu i vrela vazdušna masa zahvatila je Grčku, Tursku, Kipar. Od danas se ova vrela vazdušna masa kreće i prema našem području.

12:43

6.6.2024.

1 d

Podeli: