Život

Subota, 09.09.2023.

12:53

Šeron Ozborn žestoko potkačila Eštona Kučera: On je bezobrazno, malo, podlo stvorenje

Nije imala pardona

Izvor: index.hr

Šeron Ozborn žestoko potkačila Eštona Kučera: On je bezobrazno, malo, podlo stvorenje
Foto: Profimedia

Šeron Ozborn, supruga legendarnog rokera Ozija Ozborna, tvrdi da je glumac Ešton Kučer "najbezobraznija slavna osoba koju je ikad upoznala".

U jednoj emisiji ona je morala da odgovara na razna pitanja, a među njima je bilo i pitanje o tome koja poznata ličnost je nimalo nije oduševila.

U početku Šeron nije mogla odmah da se seti Eštonovog imena.

"Tip koji je oženjen glumicom, glumio je u 'Veselim sedamdesetim'...", pokušavala je da objasni. Njena ćerka Keli joj je pomogla: "Ešton Kučer?"

"Da!" viknula je Šeron.

"Oh, nepristojni, bezobrazni, bezobrazni, bezobrazni mali dečak", rekla je zatim.

"Stvarno?", u šoku ju je pitala ćerka.

"Da, podlo malo stvorenje", dodala je.

Šeron je i ranije znala da spominje nesuglasice s Eštonom. 2018. je u tok šou Larija Kinga rekla da je Ešton imao negativan stav prema njoj jer je jednom pogrešno izgovorila njegovo ime.

"Došao je nervozan i pitao me šta sam ja ikad učinila u industriji. 'Mali, nemoj ni počinjati sa mnom. Jer ću te pojesti i pos*ati. Ne znaš s kim imaš posla, mali', rekla sam", ispričala je tad Šeron.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 4

Pogledaj komentare

4 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Drama na nebu, hitno podignuti borbeni avioni

Ruski vojni avion juče je nakratko narušio vazdušni prostor Švedske istočno od baltičkog ostrva Gotland, nakon čega su ga presreli švedski borbeni avioni, saopštile su danas oružane snage te nordijske zemlje.

13:01

15.6.2024.

1 d

Podeli: