Preminula bivša misica u 25. godini

Bivša misica i zaposlena kod bivšeg engleskog fudbalskog reprezentativca Majkla Ovena, Džesika Veli (25) u utorak je preminula na njegovom imanju Manor House Stables, konjušnici u Malpasu, u kojoj je radila kao menadžerka za prevoz. Naime, Džesika Veli se od detinjstva bavila jahanjem i bila vrsna u konjičkim sportovima.

Izvor: vecernji.hr

Četvrtak, 30.03.2023.

14:06

Default images

Navodno joj je pozlilo na imanju, a iako je hitna pomoć koju su kolege pozvale stigla jako brzo, nisu mogli ništa da učine za nju već su samo konstatovali smrt.

Policija je rekla da se ne radi o nasilnoj smrti. Nakon obdukcije tela otkriće se šta je uzrokovalo njen prerani odlazak.

Iz konjušnice Manor House Stables na Tviteru su objavili da "silno žale zbog gubitka prijateljice i vredne saradnice, te mole za privatnost u teškim trenucima".

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

10 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Rusi pogodili francusku Legiju stranaca?

Ruske oružane snage su pogodile lokaciju francuskih plaćenika u Slavjansku, koju kontrolišu Oružane snage Ukrajine, rekao je za RIA Novosti koordinator Nikolajevskog okruga Sergej Lebedev, pozivajući se na kolege.

9:52

15.4.2024.

1 d

Podeli: