Tom Hardi urniše protivnika: Ruši ga, baca i na kraju savladava jednim potezom VIDEO

Britanska ali ujedno i holivudska zvezda Tom Hardi, osim što je hvaljen glumac, takođe je vrhunski BJJ borac.

Izvor: B92

Sreda, 29.03.2023.

20:51

Tom Hardi urniše protivnika: Ruši ga, baca i na kraju savladava jednim potezom VIDEO
Foto: EPA-EFE/VICKIE FLORES

Prošle godine se sasvim slučajno pročulo da Hardi trenira ovu borilačku veštinu, i to kada su njegove slike s jednog turnira, koji je i osvojio, osvanule na društvenim mrežama.

Hardi je sada snimljen na džiju-džicu turniru u Italiji koji se održao proteklog vikenda. Navijači iz publike uspeli su nakratko da snime njegove poteze, koji deluju vrlo impresivno. Hardi je snimljen kako radi vrlo efektno rušenje, baca protivnika i dovodi ga u parter te ga tamo savladava i osvaja bodove. Hardi je krajem prošle godine osvojio zlatnu medalju na turniru u Engleskoj, a čak je pokušao i da sakrije svoje prisustvo pomalo zapuštenim izgledom, kao i prijavom pod pravim imenom Edvard Hardi, ali nije mu uspelo.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

14 Komentari

Možda vas zanima

Svet

16.700 vojnika raspoređeno: Počelo je...

Filipinske i američke trupe počele su danas vojne vežbe "Balikatan" u Filipinima, koje će trajati do 10. maja, a uključivaće i pomorske vežbe u Južnom kineskom moru, na čije teritorije polažu pravo i Kina i Filipini.

12:24

22.4.2024.

1 d

Podeli: