Ovako je Miss tzv. Kosova reagovala na proglašenje nove Miss Universe VIDEO

Na 71. izboru za Miss Universe pobedu je odnela Amerikanka R'Boni Gabrijel. Prvom pratiljom krunisana je Amanda Dudamel iz Venecuele, a druga pratilja je Andrejina Martinez iz Dominikanske Republike.

Izvor: index.hr

Ponedeljak, 16.01.2023.

10:43

Ovako je Miss tzv. Kosova reagovala na proglašenje nove Miss Universe VIDEO
Foto: Profimedia

Na zvaničnim profilima Miss Universe na društvenim mrežama objavljen je video proglašenja pobednice, na kom se vidi da nisu baš svi bili oduševljeni pobedom predstavnice SAD-a. Video prikazuje predstavnice SAD-a i Venecuele kako čekaju proglašenje, a potom i reakcije nakon zvanične odluke. Amanda Dudamel s osmehom je reagovala na pobedu Amerikanke, kao i većina devojaka s izbora, no u kadru je i Miss tzv. Kosova Roksana Ibrahimi koja nije skrivala razočarenje. Dok su druge devojke aplaudirale R'Boni zbog pobede, Roksana u zlatnoj haljini je samo stajala među njima, a zatim je nešto šapnula predstavnici Venecuele koja je stala blizu nje nakon proglašenja pobednice. Pretpostavimo da je samo bila razočara jer je njena drugarica izgubila.

23-godišnja Roksana studira stomatologiju na Alma Mater Collegeu i dolazi iz Prištine. U slobodno vreme čita knjige, odrađuje praksu u struci te se bavi fitnesom. Zalaže se za očuvanje i zaštitu okoline na Kosovu. Nakon što joj je majka preminula od raka, Roksana je počela da pomaže pacijentima u Zajednici za podršku raku koja obolelima osigurava pristup resursima za lečenje.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

54 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: