Ronaldo, šta si to pojeo? Navijači šokirani potezom na utakmici, nešto je sakrio u šorc VIDEO

U toku je svetsko prvenstvo u Kataru, kamere su pokrile svaki ugao terena, ali portugalskog fudbalera Kristijana Ronalda izgleda to ne zanima.

Izvor: B92

Petak, 25.11.2022.

14:02

Ronaldo, šta si to pojeo? Navijači šokirani potezom na utakmici, nešto je sakrio u šorc VIDEO
Foto:EPA/ROLEX DELA PENA

Naime, u toku meča Portugalija-Gana, fudbaler Kristijano Ronaldo je usnimljen kako tokom utakmice stavlja ruku u šorc i kasnije vadi i kreće da žvaće nešto što podseća na žvaku.

Na Tviteru se pojavio snimak koji potvrđuje celu situaciju i potez fudbalera koji je šokiralo mnoge navijače. Logično, većina raspravlja o tome šta je to mogao da stavi u usta.

Podsećamo, Ronaldo je na pomenutom meču postigao pogodak kojim je postavio rekord koji će bilo ko veoma teško dostići. Naime, Portugalac je prvi igrač u istoriji fudbala koji je postigao pogodak na pet uzastopnih svetskih prvenstava, a pogodio je sa bele tačke u pobedi protiv Gane rezultatom 3:2.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

31 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Bure baruta pred eksplozijom: Počinje veliki rat?

Bliski istok, zbog promene ravnoteže snaga i dubokih kriza, pre svega palestinsko-izraelske, može se smatrati buretom baruta i ima potencijal da dovede ne samo do regionalnog sukoba, već i do globalnog konflikta.

20:40

17.4.2024.

1 d

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

22 h

Politika

Mediji: Ultimatum za Srbiju

Višegodišnja dilema "Kosovo ili Evropska unija", koja je lebdela nad Srbijom, dobiće svoj praktični izraz sledeće nedelje, pišu mediji.

13:01

17.4.2024.

1 d

Podeli: