Bizaran trend zgranuo ljude; Pacijenti umiru, a zdravstveni radnici snimaju reakcije VIDEO

TikTok je platforma koja korisnicima služi za deljenje brojnih bizarnih snimaka, ali trend koji vlada u poslednje vreme je posebno morbidan: zdravstveni radnici snimaju se neposredno nakon što im umre pacijent.

Izvor: index.hr

Sreda, 06.07.2022.

16:36

Bizaran trend zgranuo ljude; Pacijenti umiru, a zdravstveni radnici snimaju reakcije VIDEO
Foto:Profimedia

Klipove uglavnom pokazuju medicinske sestre kako nervozno šetaju po bolničkim hodnicima ili jednostavno utučeno gledaju u kameru.

Korisnica Tvitera je podelila jedan takav video sa TikToka uz komentar: "Čoveče, ne mogu da verujem da mi je pacijent umro, idem odmah da se snimim za TikTok."

Snimci ponekad sadrže i objašnjenje situacije, poput ove, na kojoj je jedna tiktokerka napisala: "Danas sam izgubila prvog pacijenta. Njegova porodica nije mogla da bude tu za njega. Pa sam uradila ono što bi svaka medicinska sestra. Sela sam pored njega i držala mu ruku dok nije izdahnuo." Ljudi na društvenim mrežama nisu baš pozitivno reagovali na ovaj trend.

"Poslednja stvar koju bih uradio je da snimim video. Koji đavo?", "Izgubio sam puno pacijenata za vreme pandemije. Stvarno puno. I ova vrsta glumačkog smeća me čini besnim toliko da to ne mogu ni da opišem", "Umro mi je pacijent. Evo, samo da namestim telefon i da snimim video o tome kakva je to trauma", neki su od komentara.
@halesimpson Answer @im_siowei ♬ original sound - Hale!

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

26 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: