Kira Najtli otkrila da svi u porodici imaju koronu - muž prošao najlakše jer "pliva u hladnoj vodi"

Kira Najtli je otkrila da su ona i cela njena porodica zaraženi kovidom 19, zbog čega su svi u karantinu.

Izvor: B92

Ponedeljak, 29.11.2021.

10:41

Kira Najtli otkrila da svi u porodici imaju koronu - muž prošao najlakše jer
Foto: Epa/ANDY RAIN

Glumica (36) je u ntervjuu za "The Times' Stella Magazine" rekla da su ona, suprug Džejms Rajton i njihove dve ćerke, Edi i Dilajla, pozitivni na koronavirus.

Kira je dodala da dok se ona i njene ćerke još bore sa virusom, Džejms je lakše prošao.

"On je veoma zadovoljan zbog toga – uveren je da je to zbog toga što je jedan od onih koji plivaju u hladnoj vodi, a ja nisam", našalila se ona.

Kira je promovisala svoj novi film, "Silent Night", čija radnja govori o porodici koja je spremna da poželi dobrodošlicu prijateljima i porodici za ono što obećava da će biti savršeno božićno druženje. Savršeno osim jedne stvari: svi će umreti.

"Snimali smo scene o prodavnicama koje su ostale bez hrane u isto vreme kada su vesti bile preplavljene informacijama da je sav toalet papir nestao", prisetila se glumica u intervjuu.

"Bilo je neverovatno čudno za sve. Mislim da bi trebalo da se prikazuje sa upozorenjem, jer sada svi dolaze da gledaju film sa proživljenim iskustvom, nadamo se ne tako užasnim kao ovo, ali je odjednom postao mnogo siroviji", zaključila je Najtli.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 9

Pogledaj komentare

9 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: