Bizarnosti nema kraja: Pokraj tela Majkla Džeksona pronađeni čudni predmeti

Nakon što je dokumentarac "Leaving Neverland" u kojem dva muškarca otvoreno optužuju Majkla Džeksona za pedofiliju šokirao svet, za desetu godišnjicu smrti "kralja popa" izlazi još jedan.

Izvor: B92

Petak, 21.06.2019.

16:36

Bizarnosti nema kraja: Pokraj tela Majkla Džeksona pronađeni čudni predmeti
Foto: gettyimages/Carlo Allegri

Ovaj će se baviti istragom smrti pokojnog pevača i okolnostima u kojima je umro u junu 2009. godine. Zove se "Killing Michael Jackson" i uskoro bi trebalo da ugleda svetlost dana.

"San" (The Sun) piše, a prenosi Index, da su inspektori uz beživotno telo Majkla Džeksona našli hrpu bizarnih stvari. U sobu, u koju niko osim njega nije ulazio, upali su policajci i otkrili mrtvo telo. U krevetu su pored njega bili računar, jedna lutka za devojčice i nekoliko fotografija beba.

Takođe, u sobi preminulog Džeksona bilo je mnoštvo beležaka i papirića s različitim natpisima, igala, praznih boca i otpada. U haosu je pronađena i torba doktora Konrada Marija koji je 2011. osuđen zbog smrti pop zvezde.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

10 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: