Traže se glumci za snimanje filma za odrasle: Iskustvo nije potrebno, ali je neophodan jedan uslov

Ovih dana je na internet oglasima u Hrvatskoj osvanuo neobičan oglas za posao u kojem se traži najmanje desetero glumica i glumaca u filmu za odrasle.

Život

Izvor: B92

Sreda, 01.02.2023.

16:39

Traže se glumci za snimanje filma za odrasle: Iskustvo nije potrebno, ali je neophodan jedan uslov
Ilustracija/Foto: EPA/YAHYA ARHAB

Kako naglašava posrednik za zapošljavanje, reč je o honorarnom poslu za koji traže više od 10 osoba, a odabraće ih na audiciji za snimanje na koju očekuju prijave barem stotinu zainteresovanih.

Kako se u oglasu dalje navodi, posao je honoraran, a uslovi nisu strogi. U obzir dolaze i radnici bez ikakvog radnog iskustva, ali uz minimalno znanje engleskog jezika.

Posao se nudi u Osijeku, a rok za prijave je 16. februar. Inače, kako neslužbeno piše portal Danica.hr., početnici u pornoindustriji u Hrvatskoj po snimanju, odnosno, po filmu mogu zaraditi oko 200 evra.

U oglasu se takođe navodi da poslodavac nudi fleksibilno radno vreme, dok se o fizičkim predispozicijama u oglasu se ne govori.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

148 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Zelenski na poternici

Na sajtu Ministarstva unutrašnjih poslova Rusije pojavilo se obaveštenje da je ukrajinski predsednik Volodimir Zelenski na poternici, prenose RIA Novosti.

14:35

4.5.2024.

21 h

Podeli: