Kris Martin: Sam sam kriv za razvod

Kris Martin je progovorio o tome kako su neki njegovi lični problemi imali dosta uticaja na rastavu od Gvinet Paltrou.

Život

Izvor: B92

Ponedeljak, 28.04.2014.

11:01

Default images

U intervjuu za BBC Radio1, frontmen benda Coldplay prvi put je otvoreno govorio o svom braku sa glumicom, piše Dejli mejl.

"Pre dve godine sam bio u potpunom haosu, nisam mogao da uživam kada smo dobro i u lepim stvarima oko sebe zato što sam imao probleme", rekao je 38-godišnji pevač i dodao: "Ne mogu da krivim nikoga, osim sebe i sada je vreme za promene".

"Ako ne možete da se otvorite iznutra, ne možete ni da cenite sve to. Imate priliku da budete sa nekim divnim, ali zbog svojih problema ne možete da uživate u svemu tome", rekao je.

"Ono što se promenilo kod mene je to što ne želim da idem kroz život u strahu od svega, od ljubavi, u strahu od odbacivanja i neuspeha", dodao je on.
Foto: Beta/AP
"Ukoliko ne pustite ljubav u svoje srce, onda je ne možete ni dati. Ako se otvorite za ljubav, naravno da će biti ponekad bolno, ali će biti i prelepo u drugim trenucima", objašnjava Kris Martin suštinu problema svoje desetogodišnje veze sa Gvinet.

Iako nije apostrofirao svoju ženu, on je govorio o ljubavi i životu.

"Mislim da u životu, svako treba da bude slomljen na neki način", rekao je i dodao: "Svi prolazimo kroz izazove, bilo da je u pitanju novac, ljubav, deca ili bolest i od toga ne treba bežati".

Par za koji se, u Holivudu, verovalo da ima najstabliniju vezu, zapanjio je fanove informacijom da se rastaju, koju su objavili 25. marta.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

13 Komentari

Možda vas zanima

Društvo

Stiže novi "pakao"; Spremite se

Kao u prvih 15 dana aprila, ovaj mesec će se završiti natprosečnim temperaturama. Prema najavi RHMZ u nedelju i do prve polovine naredne sedmice temperature će dostići letnje vrednosti.

7:21

26.4.2024.

19 h

Podeli: