Aktuelno 2

08.05.2024.

13:21

Provokativan nastup u senci grešaka: Predstavnik Velike Britanije odgovorio na prozivke VIDEO

Prvo evrovizijsko polufinalno veče održano je sinoć u Malmeu.

Izvor: B92.net/mirror.co.uk

Provokativan nastup u senci grešaka: Predstavnik Velike Britanije odgovorio na prozivke VIDEO
EPA-EFE/JESSICA GOW SWEDEN OUT

Podeli:

Veliku pažnju privukao je britanski predstavnik Oli Aleksander, koji je dobio različite kritike na račun svog provokativnog nastupa.

Aleksander je dao sve od sebe, koreografija mu je bila jako zahtevna, zbog čega je možda pomalo nestabilno pevao. Na mrežama su ga pojedini iskritikovali na račun vokala, te mu savetovali da čuva glas za veliko finale. Oni su pisali da je pevač je falširao, da mu je drhtao glas i da je izgubio ritam, dok su drugi tvrdili da je pevač imao tehničkih problema zbog čega se to i desilo.

Možda vas zanima

Aleksandar se sada osvrnuo na reakcije publike i objasnio kako je njegovo celokupno iskustvo sa Pesme Evrovizije "ludo". 

Razgovarajući sa Lorejn Keli u njenoj emisiji na ITV-u, Aleksander je bio nasmejan:

"Volela bih da sam bila deo tvog nastupa", rekla je voditeljka dok se Aleksander zahvalio:

"Hvala Lorejn, dobrodošla si da mi se pridružiš na pozornici ako želiš, i više si nego dobrodošla", rekao je pevač i nastavio:

"Celo ovo iskustvo Evrovizije je za mene bilo ludo. Sinoć je bilo neverovatno. Bio je to prvi put da sam nastupio u areni i na televiziji. Bilo je jednostavno neverovatno. Imao sam malih tehničkih problema i morao sam da improvizujem, ali to je u redu – uživo je, dešava se", rekao je on dok je voditeljka pohvalila njegovo snalaženje u tom trenutku.

Možda vas zanima

Inače, Aleksandrov odlazak na Evroviziju obeležen je kontroverzama poslednjih meseci, zahvaljujući uključivanju Izraela u evropsko takmičenje usred nemilosrdnog bombardovanja Palestine. Aleksander je naime Izrael nazvao "režimom aparthejda" što su žestoko kritikovali mnogi fanovi i aktivisti, kao i to što se posle svega nije povukao sa ovogodišnjeg takmičenja za Pesmu Evrovizije.

Podeli:

2 Komentari

Možda vas zanima

Region

Loše vesti za korisnike ove banke

Privredna banka Zagreb (PBZ) odlučila je da podigne deo naknada svojim korisnicima za neke njihove usluge od 1. avgusta 2024. godine. Svojim korisnicma nisu posebno obrazložili zbog čega su se odlučili na ovaj potez.

14:52

18.5.2024.

1 d

Svet

Totalni raspad: Ljudi beže iz Ukrajine

U Lavovoskoj oblasti u Ukrajini na granici sa Poljskom, nastao je pravi kolaps usled saobraćajnih gužva koje čine stotine automobila, prenosi TV kanal Obsšćestvenoe, pozivajući se na predstavnicu lokalnog pograničnog odreda Aleksandru Kučkovsku.

19:58

17.5.2024.

1 d

Svet

Rusi prešli severnu granicu: Harkov pada?

Ofanziva ruskih snaga na harkovskom pravcu pokazala se toliko brzom i snažnom da im oskudne odbrambene strukture Ukrajine nisu postale prepreka, a osiromašeni redovi ukrajinskih oružanih snaga nisu bili spremni da brane svoje položaje, piše Njujork tajms.

8:12

19.5.2024.

11 h

Podeli: