Aktuelno 1

03.04.2024.

13:30

Vilijam i Kejt molili Harija i Megan da dovedu decu u Britaniju, Megan odbila?

Kako su ranije preneli britanski mediji, vojvoda od Saseksa i njegova supruga nisu u dobrim odnosima s kraljevskom porodicom, a posvađali su se i s princom i princezom od Velsa.

Izvor: b92.net/ BBC

Vilijam i Kejt molili Harija i Megan da dovedu decu u Britaniju, Megan odbila?
Profimedia

Podeli:

Ali Tom Kvin, autor koji se bavi kraljevskom porodicom, rekao je da su Vilijam i Kejt pokušali da izglade odnose. Rekao je da su se obratili Megan i Hariju i molili ih da dođu u Veliku Britaniju i dovedu svoju decu, Arčija i Lilibet. Ali Megan je to navodno odbila.

"Nema šanse da Megan dovede decu u Veliku Britaniju. Vilijam i Kejt su predložili da Hari i Megan dovedu decu i pokušaju da se zajedno pomire, ali taj predlog nije prošao", rekao je Kvin.

Možda vas zanima

Podsetimo, princeza je krajem marta šokirala svetsku javnost kada je u dvominutnom snimku objavila da boluje od raka. Tada je malo ljudi znalo za njeno pravo stanje, a među iznenađenima su bili bliski prijatelji princa Vilijama i njegove supruge.

Pored princeze Kejt, s teškom dijagnozom suočili su se i kralj Čarls i vojvotkinja od Jorka Sara Ferguson. Kralju Čarlsu III dijagnostikovan je rak početkom februara, a palata je saopštila da kralj "ostaje potpuno pozitivan u pogledu svog lečenja i da se raduje povratku na dužnost što je pre moguće".

Možda vas zanima

Aktuelno

Kralj Čarls spreman

U godišnjoj poruci za Uskrs, britanski kralj Čarls, kome je nedavno dijagnostifikovan kancer, poručiće da je Isus Hrist dao "primer kako treba da služimo i brinemo jedni o drugima“.

9:05

28.3.2024.

49 d

Dodali su da je rak otkriven tokom njegovog boravka u bolnici, gde je bio na rutinskoj operaciji, preneo je BBC.

Podeli:

1 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Kina besna: "Tražite rat – dobićete ga"

Ministarstvo trgovine Kine objavilo je danas da se oštro protivi povećanju carina na kinesku robu u Sjedinjenim Američkim Državama i najavilo da će preduzeti odlučne mere da odbrani svoja prava i interese.

17:18

14.5.2024.

1 d

Podeli: