Aktuelno 0

30.03.2024.

18:56

Poznato da li će Kejt Midlton i kralj Čarls prisustvovati uskršnjoj misi

Kralj Čarls bi trebalo da prisustvuje uskršnjoj nedeljnoj službi u okviru svog prvog javnog pojavljivanja od kada mu je dijagnostikovan rak, ali se ne očekuje da će princeza od Velsa doći sa njim.

Izvor: b92.net/The Independent

Poznato da li će Kejt Midlton i kralj Čarls prisustvovati uskršnjoj misi
Shutterstock/B. Lenoir

Podeli:

Očekuje se da će Čarls i kraljica Kamila sedeti dalje od ostatka zajednice u nastojanju da zaštite monarhovo zdravlje kada ovog vikenda prisustvuju službi u kapeli Svetog Đorđa u zamku Vindzor.

Prethodnih godina, kralju i njegovoj supruzi su se na događaju pridružili princeza Ana i suprug viceadmiral ser Timoti Lorens, kao i Sara Ferguson, vojvotkinja od Jorka i njene ćerke princeze Eugenie i Beatrice.

Možda vas zanima

Aktuelno

Kralj Čarls spreman

U godišnjoj poruci za Uskrs, britanski kralj Čarls, kome je nedavno dijagnostifikovan kancer, poručiće da je Isus Hrist dao "primer kako treba da služimo i brinemo jedni o drugima“.

9:05

28.3.2024.

49 d

Aktuelno

Kraljica Kamila progovorila o Kejt Midlton

Britanska kraljica Kamila posetila je britanski grad Šrusberi, gde je od građana dobila poklone za princezu od Velsa Kejt Midlton, te rekla da će princeza biti oduševljena zbog podrške građana.

18:27

27.3.2024.

50 d

Veruje se da princ Vilijam i Kejt ove godine neće doći zbog vojvotkinjine dijagnoze i lečenja raka. Nezvanične informacije stigle su nakon što je izvor iz palate objasnio zašto se princ Vilijam nije pojavio u Kejtinom emotivnom videu u kojem je objavila njenu dijagnozu.

"To je poruka princeze o njenom zdravlju, a ona je želela da lično uruči poruku", objašnjeno je.

Možda vas zanima

Inače, internet pretrage o raku su se enormno povećale nakon otkrića princeze od Velsa da boluje od teške bolesti. Gugl pretrage za simptomima raka bukvalno su porasle otkako je Kejt otkrila protiv čega se bori, a to je potez koji bi mogao da spase hiljade života.

Pretraga termina "abdominalna hirurgija", operacije koja je otkrila princezin rak, porasla je za više od 2.000 odsto u poslednjih sedam dana. Upiti za "prognozu raka jajnika" porasli su za 1.550 odsto, a oni za "prognozu raka stomaka" za 900 odsto. Dr Danijel Landau je rekao za DailiMail.com da su od objave, pacijenti postali svesniji svog zdravlja i da mnogi ljudi očajnički traže uveravanje da njihovi simptomi ne ukazuju na rak.

Možda vas zanima

Podeli:

0 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Iznenađenje: Oni su "tajni" ruski saveznici

Britanski proizvođač rovokopača JCB nastavio je da proizvodi i isporučuje te radne mašine za rusko tržište mesecima nakon što je objavio da je zaustavio izvoz zbog rata Rusije u Ukrajini, prenosi Gardijan.

22:49

15.5.2024.

22 h

Podeli: