Aktuelno 1

01.04.2024.

13:33

Detalj u poruci princa Harija i Megan koji je ponovo razljutio Britance

Mediji i dalje pomno prate stanje u kraljevskoj porodici i na sve načine pokušavaju da dođu do novih pojedinosti o Kejt Midlton.

Izvor: B92

Detalj u poruci princa Harija i Megan koji je ponovo razljutio Britance
EPA-EFE/NEIL HALL

Podeli:

Princeza od Velsa Kejt Midlton krajem marta je saopštila da joj je dijagnostikovan karcinom i time bar nakratko stala na put svim teorijama zavere.

Ovo je pokrenulo i priču o posvađanoj braći Vilijamu i Hariju, kao i to da li su Saseksovi znali ranije za princezinu dijagnozu. Hari i Megan su u saopštenju za Harpers bazar (Harper's Bazaar) uputili kratku poruku Kejt, koja je tek sad došla na analizu.

"Želimo zdravlje i ozdravljenje za Kejt i porodicu i nadam se da će moći da sačuvaju privatnost i mir", poručili su oni.

Novinarka Nana Akua je na GB njuz Amerika istakla kako njih dvoje nisu nimali slučajno ovako završili svoju poruku, te da je jasno da su mislili na privatnost njihovih života, za koju smatraju da je narušena.

Možda vas zanima

"Mislila sam da je poruka zanimljiva jer se ticala zdravlja i izlečenja, ali onda je delovalo kao da se osvrću na privatnost koju sami za sebe zahtevaju. Pomislila sam kako gotovo mogu da čujem Megan koja dodaje 'za razliku od naše privatnosti', nešto tako", istakla je Nana Akua.

Profimedia

Kako su rekli brojni stručnjaci za kraljevske prilike, Hari i Megan su saznali za Kejtinu dijagnozu u isto vreme kad i ceo svet, jer kraljevska porodica više nema poverenja u njih zbog svih prethodnih ispovesti koje su iznosili u javnost.

Podeli:

1 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Pogođena "Gvozdena kupola": Gube totalni rat?

Američki zvaničnici su ozbiljno zabrinuti da bi, u slučaju potpunog rata između Izraela i Hezbolaha, militantna grupa koju podržava Iran mogla da nadvlada izraelsku protivvazdušnu odbranu na severu.

22:12

20.6.2024.

1 d

Podeli: