Aktuelno 0

02.04.2024.

11:49

"Kejt Midlton prisiljena da objavi svoju dijagnozu"

Iz Kensingtonske palate su želeli što pre da objave video-snimak Kejt Midlton jer je navodno njena dijagnoza procurila u medije, prenosi Dejli mejl.

Izvor: B92

"Kejt Midlton prisiljena da objavi svoju dijagnozu"
EPA/STEPHANIE LECOCQ

Podeli:

Kejt Midlton je navodno bila prisiljena da saopšti svoju dijagnozu, pišu britanski mediji.

Nakon što je princeza od Velsa objavila snimak u kom otkriva da ima karcinom, sve teorije zavere su pale u vodu. Kejt Midlton se dugo nije oglašavala, a prema pisanju britanskih medija, i na snimanje spomenutom video-snimka bila je prisiljena kako informacije ne bi došle do javnosti od nekih drugih.

Kako tvrdi anonimni izvor blizak kraljevskoj porodici, neko je saznao za princezinu dijagnozu, stupio u kontakt s Palatom i time im nije ostavio drugi izbor osim da izađu u javnost.

Možda vas zanima

Za sada nije poznato da li se radi o nekoj osobi s klinike na kojoj je Kejt Midlton operisana, s obzirom na to da su u jednom od skandala bili ugroženi privatni podaci princeze od Velsa i detalji njenog lečenja.

Podeli:

0 Komentari

Možda vas zanima

Region

Loše vesti za korisnike ove banke

Privredna banka Zagreb (PBZ) odlučila je da podigne deo naknada svojim korisnicima za neke njihove usluge od 1. avgusta 2024. godine. Svojim korisnicma nisu posebno obrazložili zbog čega su se odlučili na ovaj potez.

14:52

18.5.2024.

1 d

Svet

Nemačka na udaru Rusije: "Uzimamo svoje"

Ruski sud naredio je da imovina, računi, nekretnine i akcije Dojče banke i Komercbanke budu zaplenjene u Rusiji, kao deo tužbe protiv nemačkih banaka, navodi se u sudskim dokumentima.

13:07

19.5.2024.

10 h

Svet

Rusi prešli severnu granicu: Harkov pada?

Ofanziva ruskih snaga na harkovskom pravcu pokazala se toliko brzom i snažnom da im oskudne odbrambene strukture Ukrajine nisu postale prepreka, a osiromašeni redovi ukrajinskih oružanih snaga nisu bili spremni da brane svoje položaje, piše Njujork tajms.

8:12

19.5.2024.

15 h

Podeli: