Aktuelno 2

28.03.2024.

9:44

Otkriveno zašto Kejt Midlton krije tačnu dijagnozu

Kejt Midlton pre nekoliko dana saopštila je da boluje od raka, međutim, o detaljima bolesti nije govorila za javnost.

Izvor: B92.net

Otkriveno zašto Kejt Midlton krije tačnu dijagnozu
Profimedia

Podeli:

Mnogi se pitaju od koje vrste karcinoma boluje princeza, kao i u kom je stadijumu njena bolest s obzirom da je istakla kako prima "preventivnu hemioterapiju".

Portparol Kensingtonske palate se takođe oglasio u vreme kada je objavljena i video poruka Kejt Midlton, rečima:

"Nećemo deliti dalje privatne medicinske informacije. Princeza ima pravo na medicinsku privatnost. Princeza je sada na putu oporavka pošto je započela kurs preventivne hemoterapije."

Princeza je u javnosti pohvaljena zbog toga što je govorila o svojoj dijagnozi javno, a nije otkrila od kojeg raka boluje, jer želi da što više sačuva privatnost i zaštiti što više svoju decu.

Podsetimo, dr Mark Sigel, koji je medicinski saradnik Fox News-a, istakao je nešto ranije kako je razgovarao sa više lekara o tome od čega tačno boluje Kejt Midlton.

"Prema mišljenju nekoliko vrhunskih onkologa sa kojima sam razgovarao, ona verovatno ima ili rani rak debelog creva koji je uklonjen i hirurški izlečen, ili rani rak jajnika, materice ili grlića materice koji je slučajno pronađen", rekao je on.

S obzirom na to da je još ranije prijavljeno kako Kejt ima Kronovu bolest, moguće je da ima karcinom debelog creva jer Kronova bolest u velikoj meri povećava rizik od dobijanja karcinoma.

"Ja sam, nažalost, dijagnostikovao mnogo karcinoma, ali sve više i više je onih koji se otkriju rano i mogu da se izleče. Koja god da je vrsta raka, izgleda da su ga izvukli", rekao je on.

Podeli:

2 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Putin dao odobrenje: Počinje

Ruski predsednik Vladimir Putin danas je, uoči Dana metalurga, putem video veze dao odobrenje za početak puštanja u rad niza metalurških objekata u raznim regionima te zemlje.

19:38

15.7.2024.

21 h

Podeli: