Izbeljivanje zuba

Volela bih da izbelim zube, pa bih htela Vaš savet da li to da uradim, a problem je sledeći: na gornjim jedinicama i dvojkama imam sitne bele plombe (na mestima gde se dodiruju jedinica i dvojka, dakle sa obe strane), a na donjim dvojkama imam prebojenosti koje su blago smeđe boje (na zidovima ka trojkama). Ne znam šta će biti sa tim prebojenostima i plombama ukoliko izbelim zube nekom od metoda koje se rade kod stomatologa. Plašim se kako će sve to da izgleda.

Zdravlje

Izvor: B92

Sreda, 15.09.2010.

12:13

Default images

Izbeljivanje zuba spada u domen estetske stomatologije, i samim tim pristup ovoj temi treba da bude sveobuhvatan. Pre bilo kakve intervencije potrebno je da Vaš stomatolog izvrši kompletnu analizu stanja u ustima i da Vam na osnovu toga preporuči ili ne izbeljivanje, odnosno da Vam predoči eventualan uspeh tretmana.

Dr Dragan Gavrilov
Magic Dent

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajina je "pukla"?

Rusija udvostručila svoju ofanzivu u Donbasu tokom prošlog meseca, postižući značajan napredak dok Ukrajina čeka pojačanje u snabdevanju oružjem sa Zapada, navodi AFP.

12:03

7.5.2024.

11 h

Podeli: