Tehnopolis

Subota, 02.12.2023.

14:38

YouTube testira brojanje lajkova i komentara u realnom vremenu

YouTube ne obavesti uvek korisnike kada uvede neke nove funkcije, ali ova nedavna promena je prilično korisna.

Izvor: B92

YouTube testira brojanje lajkova i komentara u realnom vremenu
Foto: Shutterstock/BigTunaOnline

Radi se o tome da je YouTube nekima omogućio da vide broj lajkova i komentara u realnom vremenu, odnosno njihove menjanje "iz minuta u minut".

Trenutno, broj lajkova i komentara se ne menja dok gledate neki video-snimak, ali nova funkcija na Android aplikaciji ovo omogućava, i to uz zanimljivu animaciju.

Kako piše sajt Android Police, čini se da promena broja lajkova i komentara ne zavisi od toga da li vam je video pauziran ili ga trenutno gledate.

Ovaj sajt dodaje i da je teško reći kada je funkcija stigla na YouTube, s obzirom na to da tim koji stoji iza platforme nije ništa objavio o tome.

Možda zato što je funkcija i dalje ograničena na određene korisnike i regione, a jedan od zvaničnika je rekao da "ako vidite da vaš YouTube izgleda malo drugačije, verovatno je u pitanju neka eksperimentalna funkcija".

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 1

Pogledaj komentare

1 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Drama na nebu, hitno podignuti borbeni avioni

Ruski vojni avion juče je nakratko narušio vazdušni prostor Švedske istočno od baltičkog ostrva Gotland, nakon čega su ga presreli švedski borbeni avioni, saopštile su danas oružane snage te nordijske zemlje.

13:01

15.6.2024.

1 d

Podeli: