Uz ovu masku baterija telefona vam se nikada neće isprazniti

AMPWare maska spaja moderno sa starom tehnologijom i zbog nje više ne morate da brinete hoće li vam se mobilni telefon ugasiti.

Tehnopolis

Izvor: B92

Petak, 22.01.2016.

09:49

Uz ovu masku baterija telefona vam se nikada neće isprazniti
Foto: YouTube Screenshot

Trenutno je dostupna samo za vlasnike iPhonea 6S. Posebnost ove maske je što ima mehanizam za punjenje baterija. Naime, u sklopu maske je i ručka koja se izvlači i okreće. Što više okrećete, to se proizvodi više energije koja puni bateriju iPhonea 6S.

Jedan od izumitelja Mark Gabriel tvrdi kako 5 minuta okretanja ručke proizvodi dovoljno energije za sat vremena normalnog korišćenja telefona, odnosno 5 sati ako je u standby modu.

Osim što proizvodi energiju, AMPWare maska štiti telefon od ogrebotina i padova. Cena ove maske je 79 dolara, a dostupna je u crnoj, tamno zelenoj i svetlo zelenoj boji.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

50 Komentari

Možda vas zanima

Svet

16.700 vojnika raspoređeno: Počelo je...

Filipinske i američke trupe počele su danas vojne vežbe "Balikatan" u Filipinima, koje će trajati do 10. maja, a uključivaće i pomorske vežbe u Južnom kineskom moru, na čije teritorije polažu pravo i Kina i Filipini.

12:24

22.4.2024.

1 d

Podeli: