Učestvujte u istraživanju srpske IT scene

Najveći domaći sajt za IT zapošljavanje HelloWorld.rs trenutno sprovodi još jedno veliko istraživanje domaće IT scene.

Tehnopolis

Izvor: B92

Utorak, 27.07.2021.

14:00

Učestvujte u istraživanju srpske IT scene

“Iza nas je turbulentan pandemijski period. Iako se čini da je ovo najmanje uticalo na IT tržište zapošljavanja, želimo da za to dobijemo i potvrdu u brojevima", , objašnjava nam Tamara Prodanović sa sajta HelloWorld.rs. "U prethodnom istraživanju koje smo radili u aprilu ,istraživali smo koji su to najpoželjniji domaći IT poslodavci, a sada fokus stavljamo na zaposlene i sve one koji traže posao u IT-u. Očekujemo da nam rezultati koji će biti objavljeni nakon istraživanja predstave svežu sliku srpske IT scene, ali i daju materijal za dalje unapređenje njenog poslovanja".

"Želimo da saznamo ko su domaći IT-evci, kakvo im je formalno i neformalno obrazovanje, u kom tipu kompanija rade, koje programske jezike i tehnologije koriste, a koje bi želeli da koriste, kolika im je plata, čime se motivišu za rad, da li bi promenili posao i kako se sve ovo menja kada te podatke ukrstimo sa godinama života, radnim iskustvom i geografskim činiocima".

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 3

Pogledaj komentare

3 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: