Tehnopolis

Ponedeljak, 06.03.2023.

18:26

Tviter ponovo radi

Tviter je bio na meti velikog baga koji je onemogućavao korisnike da se uloguju na njega i da pređu na druge veb lokacije, ali problem je sada rešen.

Izvor: Independent

Tviter ponovo radi
Foto: shutterstock, Sattalat Phukkum

Korisnicima koji kliknu na linkove prikazivana je duga poruka o grešci koja ukazuje da postoji problem sa Tviterovim API-jem, sistemom koji se koristi za komunikaciju sa drugim servisima, prenosi Independent.

To je značilo da se veze koje se dele na sajtu uopšte ne mogu pratiti.

"Neki delovi Tvitera možda ne rade trenutno kao što je očekivano. Napravili smo internu promenu koja je imala neke nenamerne posledice. Radimo na tome sada i objavićemo kad popravimo", napisala je tehnička podrška Tvitera na toj društvenoj mreži pošto je ona pala.

Posle oko dva sata koliko Tviter nije funkcionisao, njegova tehnička podrška je objavila da bi "sada bi sve trebalo da radi normalno. Hvala vam što ste uz nas".

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 5

Pogledaj komentare

5 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Podignuti F-16: Zelenski je spasen?

Generalni sekretar SAD Entoni Blinken izjavio je danas da je slanje odbrambenih sistema Ukrajini, poput sistema ''Patriot'' i drugih, ključno za odbranu infrastrukture i ukrajinskog naroda, kao i snaga.

16:13

10.7.2024.

1 d

Svet

Diže se uzbuna, preti nam potpuni kolaps?

Planeta Zemlja je u poslednjih 13 meseci rušila temperaturne rekorde, a svaki mesec beleži temperature za 1,5 stepeni Celzijusa više od predindustrijskog proseka, rezultat je nove naučne studije o globalnom zagrevanju.

8:40

11.7.2024.

1 d

Kosovo

Zapaljena zastava Srbije

Kosovska policija saopštila je danas da je zapaljena zastava Srbije u blizini jednog restorana u severnoj Mitrovici.

11:54

11.7.2024.

23 h

Podeli: