Tehnopolis

Četvrtak, 08.02.2024.

10:18

Stariji Samsung Galaxy uređaji dobijaju ove AI funkcije

Kada je Samsung najavio Galaxy S24 seriju, kompanija je otkrila da će određene Galaxy AI funkcije stići i na starije telefone. Sada je i zvanično potvrđeno koje AI mogućnosti dolaze na starije Samsung uređaje.

Izvor: index.hr

Stariji Samsung Galaxy uređaji dobijaju ove AI funkcije
Foto: Profimedia/Lee Jae-Won/AFLO

Prema informaciji Mišala Rahmana, britanski Samsung je potvrdio bar četiri Galaxy AI funkcije koje će doći na starije uređaje. To su: Circle to Search, Live Translate, Note Assist i Photo Assist.

Mogućnost Circle to Search omogućava vam da označite, iscrtate ili odaberete bilo što na ekranu i pokrenete Google pretragu za to. Uz pomoć Live Translate možete prevoditi pozive u stvarnom vremenu, a dovoljno je da jedna osoba ima odgovarajući Galaxy uređaj. Note Assist pomaže u kreiranju rezimea i njihovog oblikovanja, a Photo Assist donosi generativno uređivanje u Galeriji. Samsung je prethodno najavio da će Galaxy S24 AI funkcije stići na Galaxy S23 seriju, Galaxy S23 FE, Galaxy Z Fold 5 i Flip 5, kao i Galaxy Tab S9 seriju tokom prve polovine ove godine. Očekuje se da će doći zajedno sa One UI 6.1 ažuriranjem.

Nije poznato da li će u budućnosti doći i preostale AI mogućnosti poput generativnih pozadina, Chat Assista i drugih.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Palo 600 ratnih aviona: Rusi se oglasili

Ruske trupe uništile su 600 ukrajinskih ratnih aviona i 1.300 višecevnih raketnih bacača od početka Specijalne vojne operacije u Ukrajini, saopštilo je Ministarstvo odbrane Rusije.

20:30

16.5.2024.

17 h

Svet

Iznenađenje: Oni su "tajni" ruski saveznici

Britanski proizvođač rovokopača JCB nastavio je da proizvodi i isporučuje te radne mašine za rusko tržište mesecima nakon što je objavio da je zaustavio izvoz zbog rata Rusije u Ukrajini, prenosi Gardijan.

22:49

15.5.2024.

1 d

Podeli: