Novo Apple iOS 17 ažuriranje rešava problem koji je razbesneo iPhone 15 korisnike

Najnovije ažuriranje za iOS ispravlja problem koji korisnike muči od prvog dana dostupnosti jačih modela iz iPhone 15 serije.

Tehnopolis

Izvor: B92, GSMArena

Četvrtak, 05.10.2023.

11:58

Novo Apple iOS 17 ažuriranje rešava problem koji je razbesneo iPhone 15 korisnike

Apple je objavio iOS 17.0.3 verziju softvera, a u pitanju je manja nadogradnja platforme. Ažuriranje je posebno bitno za vlasnike iPhone 15 Pro i iPhone 15 Pro Max modela.

Ono što je bitno, ažuriranje sa sobom donosi ispravku problema koji je korisnike mučio od prvog dana dostupnosti pomenutih telefona.

Ova verzija iOS-a bi trebalo da ispravi probleme sa pregrevanjem iPhone 15 Pro i iPhone 15 Pro Max uređaja.

Prošle nedelje, Apple je konačno priznao postojanje problema sa pregrevanjem kod ovih modela telefona, nakon bezbrojnih prijava od strane korisnika, a obećao je i ispravku koja je sada stigla.

U međuvremenu, Apple je sarađivao i sa kreatorima određenih aplikacija (kao što su Instagram, Uber i druge) koje su preopterećivale A17 Pro čipset, koji dva pomenuta telefona koriste.

Korisnicima iPhone 15 Pro i iPhone 15 Pro Max uređaja se preporučuje da odmah instaliraju iOS 17.0.3 ažuriranje.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

18 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajina je "pukla"?

Rusija udvostručila svoju ofanzivu u Donbasu tokom prošlog meseca, postižući značajan napredak dok Ukrajina čeka pojačanje u snabdevanju oružjem sa Zapada, navodi AFP.

12:03

7.5.2024.

1 d

Svet

Kina i Francuska se dogovorile: "Dozvolićemo"

Kina će dozvoliti uvoz proteinske hrane svinjskog porekla iz Francuske, kao i uvoz svinjskih iznutrica iz te evropske zemlje, navodi se u današnjim odvojenim saopštenjima kineske carine i francuskog ministarstva poljoprivrede.

19:05

7.5.2024.

1 d

Podeli: