Novi Huawei ipak stiže u oktobru?

Huawei je predstavio P50 seriju premijum telefona u julu 2021. godine i prema izveštajima delovalo je da više nema u planu da objavlju nove modele ove godine.

Tehnopolis

Izvor: B92

Nedelja, 19.09.2021.

16:00

Novi Huawei ipak stiže u oktobru?
Foto: Profimedia

Sjedinjene Američke Države nametnule su im sankcije i delovalo je da će odustati od proizvodnje novih Mate modela, ali sada stižu informacije da će Huawei ipak predstaviti novi model pametnih telefona.

Davin Naranjo, ekspert Display Supply Chain Consultants, tvrdi da će Huawei predstaviti Mate 50 u oktobru.

Huawei je već najavio globalnu prezentaciju, koja će se 21. oktobra održati u Beču, ali kompanija nije objavila koje uređaje će predstaviti. Tizer za događaj ukazuje na P50 Pro, ali novi izveštaj postavlja pitanje da li bi ovo ipak mogao biti model iz predstojeće Mate serije, zbog nešto drugačijeg ispupčenja za kamere na poleđini.

Za sada nema previše informacija o Mate seriji kada je u pitanju dizajn, ali se očekuje sličan ili poboljšan sistem kamera u odnosu na Huawei P50. Mogućnost implementiranja Qualcomm čipova je takođe u opticaju, s obzirom na to da je Huawei uspeo da isporuči standardni P50 sa Snapdragon 888 čipom.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

25 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Propao pokušaj: Nemačka u haosu

Nemačke mašinovođe od utorka rano ujutro ponovo su u štrajku, samo nekoliko dana po okončanju prethodnog štrajka. Sudovi su odbacili pokušaj Nemačke železnice (DB) da zaustavi štrajk.

17:25

12.3.2024.

6 d

Podeli: