Tehnopolis

Subota, 02.09.2023.

11:45

LG predstavio televizor koji možete da spakujete i nosite sa sobom

Neobični televizor trenutno je u pretprodaji, a smišljen je za čarobne trenutke na pikniku ili poslu kad vam jednostavno treba prenosivi televizor.

Izvor: tportal.hr

LG predstavio televizor koji možete da spakujete i nosite sa sobom
Foto: Profimedia

Ako ste ikada želeli da ponesete svoj TV sa sobom gde god da idete, imamo dobru vest: LG Electronics je tokom ovogodišnjeg sajma IFA objavio da je StanbyMe Go, prenosni LED ekran osetljiv na dodir, sada dostupan za prednaručivanje u SAD-u, po ceni od 1000 dolara a u isporuku kreće kasnije ovog meseca.

StanbyMe Go je centar za prikaz sadržaja i zabavu upakovan u skladan kovčeg koji možete da ponesete sa sobom. LED ekran od 27 inča​, rezolucije 1080p pričvršćen je na osovinu koja možed a se okreće, tako da možete podići ekran, postaviti ga pod uglom, staviti ga u desktop način rada i zatim ga ponovno spakovati.

TV dolazi sa zvučnikom od 20W i koji se prilagođava rotaciji ekrana i pruža okružujući (surround) zvuk s Dolby Atmosom dok koristi tehnologiju Dolby Vision. U okviru kućišta postoje ladice za držanje dodataka i baterije. Kad smo već kod baterije, LG kaže da jedno punjenje pruža oko tri sata gledanja.

StandbyMe Go ima HDMI ulaz tako da na njega možete da priključite i gejming konzolu (ako u blizini imate drugi izvor napajanja), a može prikazuje sadržaj s Apple uređaja putem AirPlaya. Ugrađena prodavnica aplikacija daje pristup igrama koje možete igrati u desktop modu, poput šaha, i aplikacijama za strimovanje kao što su Netflix, Disney Plus, Prime Video i Max.

Očekuje se da će prednaručivanje StanbyMe Go centra početi u nedelji od 28. kolovoza, ali zbog velike potražnje isporuke bi mogle da budu odložene do 9. oktobra.
Foto: Profimedia

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

32 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Palo 600 ratnih aviona: Rusi se oglasili

Ruske trupe uništile su 600 ukrajinskih ratnih aviona i 1.300 višecevnih raketnih bacača od početka Specijalne vojne operacije u Ukrajini, saopštilo je Ministarstvo odbrane Rusije.

20:30

16.5.2024.

1 d

Podeli: