Tehnopolis

Utorak, 05.03.2024.

13:30

Korisnike Instagrama obradovaće nova korisna funkcija

Nove promene stižu na direktne poruke na Instagramu, a servis sve više podseća na druge slične.

Izvor: B92

Korisnike Instagrama obradovaće nova korisna funkcija
Foto: Sonia Bonet / Shutterstock.com

Meta je objavila da na instagram DM-ove (direktne poruke) stižu tri bitne izmene koje će obradovati korisnike: uređivanje poruka, pinovanje (kačenje) poruka i izmena obaveštenja o pročitanim porukama.

Korisnici sada mogu da uređuju, odnosno izmene sadržaj direktne poruke do 15 minuta nakon što pošalju DM. Izmena poruke je laka – jednostavno pritisnete i držite duže na poslatu poruku i birate "edit" iz padajućeg menija.

Iznad izmenjene poruke će se pojaviti reč "Edited", ali drugi korisnici neće moći da vide originalnu poruku koju ste izmenili.

Kao što je pomenuto, korisnicima je omogućemno i da pinuju do tri grupna ili jedan razgovor "jedan-na-jedan" u vrhu inboksa, a tu je i izmena obaveštenja o pročitanim porukama.

Dodata je i mogućnost čuvanja omiljenih stikera, pritiskom i dužim držanjem na stiker kako bi se on sačuvao, što će olakšati da ga kasnije pronađete.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 1

Pogledaj komentare

1 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Kina besna: "Tražite rat – dobićete ga"

Ministarstvo trgovine Kine objavilo je danas da se oštro protivi povećanju carina na kinesku robu u Sjedinjenim Američkim Državama i najavilo da će preduzeti odlučne mere da odbrani svoja prava i interese.

17:18

14.5.2024.

1 d

Podeli: