IFA, Amazonov bilion i prvi pogled na Samsung Galaxy Note9 [podcast]

Iza nas su Amazonov bilion i najveći tehnološki cirkus u ovom delu sveta.

Tehnopolis

Izvor: B92

Petak, 07.09.2018.

10:22

IFA, Amazonov bilion i prvi pogled na Samsung Galaxy Note9 [podcast]
Foto: Michele Tantussi / Stringer / Getty Images

IFA je i ove godine ugostila sve one koji sajmove nisu zamenili svojim događajima, odvajamo žito od kukolja i razgovaramo o stvarima koje su obeležile sajam i poslale poruke koje će trajati i pošto se vrata Berlinskog tehnološkog kongresa zatvore. Amazon je za trenutak prešao bilion dolara tržišne vrednosti čime smo dobili još jednu tehnološku kompaniju koja pre prešla magični broj sa 13 nula. U Tehnopolis stigao je i Samsung Galaxy Note9, u ovoj epizodi prenosimo prve utiske, a detalje ostavljamo za neku od narednih. U epizodama koje su ispred nas pratićemo vrhunac sezone, 12. septembra počinjemo sa Appleom, u oktobru očekujemo Google, a u međuvremenu testiramo Note9.

00:42 - IFA 2018
21:00 - Najava Appleovog događaja i planova za njega
23:08 - Prvi pogled na Samsung Galaxy Note9
25:05 - Amazonov bilion

Pratite nas na YouTubeu, Mixcloudu, Twitteru (Aleksandar, Ivan), TuneInu, Viberu, preko RSS-a, ocenite nas u iTunesu ili gde god nas slušate, ostavite komentar, pišite nam i pomozite nam da budemo još bolji.

Hvala na slušanju, do sledeće epizode, sve najbolje!

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 2

Pogledaj komentare

2 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajina je "pukla"?

Rusija udvostručila svoju ofanzivu u Donbasu tokom prošlog meseca, postižući značajan napredak dok Ukrajina čeka pojačanje u snabdevanju oružjem sa Zapada, navodi AFP.

12:03

7.5.2024.

11 h

Podeli: