Apple Watch od 30.000 dolara

I pre nastanka besmisleno skupih i neopravdano "luksuznih" gedžeta bilo je jasno da je čovečanstvo krenulo stranputicom, u susret konačnoj propasti - Apple Watch optočen zlatom i dijamantima za 30.150 dolara.

Izvor: B92

Ponedeljak, 22.12.2014.

12:45

Default images

Iza ove modifikacije ne stoji sam Apple, koji će pametni sat (i svoju "jeftinijiu" zlatnu verziju) izbaciti na tržište sledeće godine, već kompanija "Mervis Diamond Importers", koja veruje da će "nadogradnjom" novog statusnog simbola dobro zaraditi na bogatašima.

"Mervis" planira da izbaci nekoliko modifikacija Apple Watcha - od onog urađenog u 18-karatnom roze zlatu, preko dizajna od platine ili belog zlata, do onog sa narukvicom koju čini osam redova dijamanata.

Dijamantski "iWatch" se neće pojaviti pre 1. juna, pa nećete biti prvi koji se domogao ovog pametnog sata, ali ako imate 30-ak hiljada dolara na bacanje, sigurno sebi možete da priuštite nešto drugo jedinstveno dok čekate.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

31 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Bure baruta pred eksplozijom: Počinje veliki rat?

Bliski istok, zbog promene ravnoteže snaga i dubokih kriza, pre svega palestinsko-izraelske, može se smatrati buretom baruta i ima potencijal da dovede ne samo do regionalnog sukoba, već i do globalnog konflikta.

20:40

17.4.2024.

1 d

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

1 d

Podeli: