Preduzeća će moći da upravljaju Apple proizvodima sa bilo kog mesta

Apple je najavio novi servis, koji je namenjen manjim preduzećima.

Tehnopolis

Izvor: B92, Apple

Četvrtak, 11.11.2021.

13:03

Preduzeća će moći da upravljaju Apple proizvodima sa bilo kog mesta
Foto: Jag_cz / Shutterstock.com

Apple Business Essentials je servis zasnovan na pretplati, a nudi funkcije upravljanja uređajima (kao što je podešavanje), iCloud skladište i opcioni dvadesetčetvoročasovni pristup Apple Supportu za manja preduzeća, sa do 500 zaposlenih.

Novi servis će malim preduzećima omogućiti da lako konfigurišu, primene i upravljaju Apple proizvodima sa bilo kog mesta. Postojaće i Apple Business Essentials aplikacija, kojoj zaposleni mogu da pristupe kako bi mogli da preuzmo korporativne aplikacije, kao što su Webex ili Microsoft Word.

Apple Business Essentials je trenutno dostupan kao besplatna beta za mala poslovanja u SAD, a servis će biti kompletno dostupan na proleće 2022.

Cena servisa će iznositi do 2,99 dolara mesečno po korisniku do 12,99 dolara, u zavisnosti od broja uređaja i količine iCloud skladišta koje je korisnicima potrebno.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 1

Pogledaj komentare

1 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Oglasili se Rusi: Oslobođeno

Ministarstvo odbrane Rusije saopštilo je danas da je ruska vojska oslobodila selo Berdiči iz predgradja Avdejevke, prenose RIA Novosti.

13:02

2.5.2024.

1 d

Podeli: