Ponovo problemi: Windows 10 korisnici ugroženi novim ažuriranjem

Microsoft je po ko zna koji put upozorio Windows 10 korisnike na probleme nastale najnovijim ažuriranjem.

Tehnopolis

Izvor: B92

Nedelja, 29.03.2020.

10:15

Ponovo problemi: Windows 10 korisnici ugroženi novim ažuriranjem
Foto: depositphotos, michaklootwijk

Naime, radi se o tome da je kompanija objavila da veliko ažuriranje "March 2020" i update koji je trebalo da popravi probleme sa antivirus programima, imaju ozbiljne posledice.

Ovo ažuriranje utiče na Windows 10 i Windows Server tako što aplikacije i softver sprečava da se povežu na internet, što se, na primer, dešava kada je uređaj povezan na VPN, ali i u drugim okolnostima.

Među aplikacije koje su pogođene ovim problemom spadaju Microsoft Teams, Microsoft Office, Office365, Outlook, Internet Explorer 11, i neke verzije Microsoft Edge-a.

Sigurnosna ažuriranja za Windwos defender stvaraju dodatne probleme, pa eksperti očekuju slične komplikacije i narednih nedelja, dok bi postojeći propusti, poručuju iz kompanije, trebalo da budu rešeni početkom aprila, piše PC Press.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

36 Komentari

Možda vas zanima

Društvo

Stiže novi "pakao"; Spremite se

Kao u prvih 15 dana aprila, ovaj mesec će se završiti natprosečnim temperaturama. Prema najavi RHMZ u nedelju i do prve polovine naredne sedmice temperature će dostići letnje vrednosti.

7:21

26.4.2024.

13 h

Podeli: