PR

Huawei predstavlja HUAWEI P smart 2019

Najnoviji telefon kompanije Huawei, HUAWEI P smart 2019, zahvaljujući proširenom HUAWEI Dewdrop displeju, kao i novom i snažnijem čipsetu sa osam jezgara – Kirin 710, donosi kvalitetno korisničko iskustvo po kojem je HUAWEI P smart serija poznata, uz AI kamere odličnih performansi koje se nalaze sa obe strane ovog svestranog pametnog telefona. Naročito bi trebalo istaći internu memoriju od 64 GB i bateriju kapaciteta 3400 mAh.

PR sreda 23.01. 12:01

Želite da promenite posao? Možete, iako ste prezauzeti

Mnogi u Srbiji nisu zadovoljni svojim trenutnim zaposlenjem jer smatraju da mogu da postignu više. Iz tog razloga mnogo ljudi pokušava da pronađe posao sa većom zaradom i boljim uslovima, ali ne uspeva u tome. Naime, za bolje plaćene poslove potrebna su drugačija znanja.

PR petak 11.01. 16:29

Dvostruki izbor za jedinstvene fotografije

Ako vam se nekada desilo da provedete sate i sate u pravljenju „selfija“, da uvek prvo „prostudirate“ svoje fotografije pre nego što ih objavite na društvenim mrežama, želeći da svet vidi samo one savršene, definitivno ste postali „selfi“ zavisnik, a da toga možda niste ni svesni. Međutim, srećom, to u današnje vreme retko ko može oceniti čudnim.

PR petak 28.12. 09:00

Kupovina božićnih poklona na internetu? Pazite se porudžbina koje niste platili

Sezona praznika je vreme u kom treba da se opustimo i uživamo, međutim period neposredno pred praznike skoro uvek je turbulentan. Često smo pod pritiskom jer moramo da obavimo kupovinu poklona za naše najdraže, a kako se Božić bliži taj pritisak postaje sve veći. Tržni centri su prepuni ljudi, a vi ne želite da budete deo te gužve. Zbog toga se odlučujete za kupovinu putem interneta u nadi da ćete uštedeti vreme i živce. Ali! Uvek postoji ali! Budite oprezni jer u sklopu kupovine putem interneta možete pazariti i nešto opasno. Kako onda uživati u bezbrižnoj i sigurnoj kupovini?

PR utorak 25.12. 12:29
strana 1 od 4 idi na stranu