Besplatna Zimska škola programiranja za srednjoškolce i osnovce

Zimska škola programiranja i dizajna coDEsign2020 počinje u ponedeljak, 3. februara, i trajaće do nedelje, 9. februara.

Izvor: PR
Podeli
Foto: Promo
Foto: Promo

Ono što je sjajna vest za sve zainteresovane srednjoškolce i osnovce koji žele da nauče korisne veštine iz oblasti programiranja i dizajna jeste da je ostalo još malo slobodnih mesta.

Požurite kako biste se prijavili što pre i obezbedili sebi mesto na nekom od zanimljivih predavanja ili radionica. Sve što je potrebno da uradite kako biste postali polaznik jeste da se besplatno prijavite putem ovog sajta.

Ovog raspusta steknite nove IT veštine, ali i prijatelje

CoDEsign2020 je sjajna prilika za sve srednjoškolce da maksimalno iskoriste raspust kako bi stekli nove prijatelje, ali i korisna znanja iz oblasti u kojoj imaju najveće šanse da ostvare perspektivnu karijeru.

Organizatori coDEsigna su Visoka škola strukovnih studija za informacione tehnologije (ITS), kao i Srednja škola za informacione tehnologije (ITHS), koje već godinama na ovaj način promovišu moderno obrazovanje u najperspektivnijoj oblasti današnjice.

Kao što je i ranije bio slučaj, celokupan program ovogodišnjeg coDEsigna održaće se u najmodernije opremljenim učionicama i amfiteatrima. Svi polaznici će imati priliku da stečena znanja u praksi isprobaju na savremenim računarima i ostaloj pratećoj tehnologiji.

Kreiraj animaciju, napiši prvi kod i napravi sajt

Preko 35 vrhunskih stručnjaka koji su svoje karijere izgradili u velikim internacionalnim kompanijama podeliće svoja iskustva i veštine sa učenicima i pomoći im da savladaju C#, Photoshop, WordPress, JavaScript, AutoCAD i mnoge druge korisne programe.

Ukoliko ste se pitali kako se prave ikonice za Android i iPhone mobilne telefone, stvaraju GIF animacije ili kreiraju sajtovi, na radionicama coDEsigna pružiće vam se prilika da steknete nova znanja i dobijete odgovor na sva vaša pitanja.

Prisustvo na radionicama coDEsigna je potpuno besplatno, ali s obzirom na to da iz godine u godinu vlada sve veće interesovanje, neophodno je poslati prijavu na vreme kako biste rezervisali svoje mesto na željenim radionicama i predavanjima.

Foto: Promo
Foto: Promo

Program osmišljen za osnovce – coDEsign JUNIOR2020

Pored srednjoškolaca, priliku da učestvuju u coDEsignu imaće i učenici osnovnih škola, za koje smo posebno kreirali program osmišljen isključivo za njih.

Ove radionice pružiće osnovcima priliku da naprave prve programerske korake i da se na interesantan način upoznaju sa IT sektorom, koji im u budućnosti može obezbediti perspektivnu karijeru i odlično plaćen posao.

Požurite kako biste prisustvovali željenoj radionici

Za Zimsku školu programiranja vlada veliko interesovanje pa imate još malo vremena da se prijavite kako biste pohađali radionicu ili predavanje koje želite.

CoDEsign2020 predstavlja jedinstvenu priliku da zakoračite u svet informacionih tehnologija i dizajna potpuno besplatno. Iskoristite šansu i usvojte znanja iz ovih oblasti. Sve ostale informacije možete pronaći na sajtu www.it-skola.com.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.