Twitter: Više reči, više reči, više reči, više reči...

Twitter je na svojim profilima objavio zanimljive tvitove, kojima najavljuje proširenje postojeće funkcije.

Tehnopolis

Izvor: B92

Četvrtak, 09.02.2023.

15:40

Twitter: Više reči, više reči, više reči, više reči...
Foto: XanderSt / Shutterstock.com

Korisnici sada imaju praktičan razlog da se pretplate na Twitter Blue. Sada Blue članovi u Sjedinjenim Američkim Državama mogu da objavljuju tvitove dužine do 4000 karaktera. Za ovakve tvitove još uvek nije moguće "navijati" vreme objave ili ih sačuvati u "draft", ali može biti od pomoći ukoliko korisnik ne želi da piše temu sa velikim brojem tvitova kako bi objavio svoje misli.

Standardni Twitter korisnici mogu da objavljuju i citiraju ove duže tvitove. Takođe, Twitter je svestan da skrolovanje kroz ovako dugačke tvitove može da bude iritantno za korisnike, pa će sve preko 280 karaktera biti skriveno i dodatni sadržaj se prikazuje klikom na "Show more" opciju. Twitter je, prema navodima sredinom januara imao svega 180.000 Blue pretplatnika u SAD-u i oko 290.000 širom sveta.

Kompanija je pod pritiskom da Twitter Blue načini primamljivijim i atraktivnijim, kako bi se ostvario cilj Ilona Maska da polovina Twitterove zarade dolazi od pretplate.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajina je "pukla"?

Rusija udvostručila svoju ofanzivu u Donbasu tokom prošlog meseca, postižući značajan napredak dok Ukrajina čeka pojačanje u snabdevanju oružjem sa Zapada, navodi AFP.

12:03

7.5.2024.

11 h

Podeli: