Ona je "najopasnija" slavna osoba na internetu

Australijska glumica Robi Rouz, poznata po ulozi u seriji "Narandžasta je nova crna" (Orange Is The New Black) jedna je od najopasnijih osoba na internetu.

Izvor: B92, index.hr
Podeli
Foto: Guliver / Photo cover
Foto: Guliver / Photo cover

Poznata kompanija koja se bavi internet bezbednošću - McAffe, i ove godine je na svom sajtu objavila listu "najopasnijih" slavnih osoba za pretraživanje na internetu, kako bi upozorila korisnike na stranice na kojima mogu da "pokupe" kompjuterski virus.

Prvo mesto ove godine zauzela je glumica Rubi Rouz. Nju u stopu prati rijaliti zvijezda Kristin Kavalari, dok je na trećem mestu glumica Marion Kotijar, a na četvrtom njena koleginica Linda Karter.

Glumice Rouz Berna i Debra Mesing našle su se na petom i šestom mestu, dok se Kortni Kardašijan smestila na sedmo.

Bivša supruga Džonija Depa, Amber Herd, osma je na listi najopasnijih osoba za pretraživanje, a iza nje su glumica Keli Ripa i jedini muškarac na listi Bred Vilijam Henk.

Geri Dejvis, zadužen za bezbednost korisnika u McAffe-ju, je poručio korisnicima pretraživača da dobro razmisle pre nego što kliknu na neki link i da obrate pažnju na ažuriranje svih sigurnosnih postavki čim one postanu dostupne.

Internet

strana 1 od 8 idi na stranu