Uz Prodrive uživaćete u simulaciji vožnje, ali po paprenoj ceni FOTO VIDEO

Izuzetan simulator vožnje je dizajniran kako bi mogao da se uklopi i u najraskošnije domove. Krase ga brojne napredne funkcije, ali i luksuzna cena.

Tehnopolis

Izvor: B92

Sreda, 17.08.2022.

11:15

Uz Prodrive uživaćete u simulaciji vožnje, ali po paprenoj ceni FOTO VIDEO
Foto: Profimedia / Prodrive

Simulator je kreirala britanska firma Prodrive, dok zakrivljeni okvir dolazi od strane kompanije Callum Designs. Dve kompanije ovu mašinu opisuju kao "najlepši svetski simulator vožnje".

Simulator kombinuje tradicionalne i moderne materijale, kao što su skulpturni karbonski kokpit, Cobra Nogaro vozačevo sedište, dok su 49-inčni zakrivljeni ekran, Precision SIM LM Pro volan i kutija za pedale kreirani od 16 slojeva breze.
Foto: Profimedia / Prodrive
Prodrive simulator stiže po visokoj ceni, od 39.000 britanskih funti (skoro 47.000 dolara).

Pomenuti displej od 49 inča je proizveo AOC, ima dual QHD rezoluciju i podršku za osvežavanje do 165Hz. Opremljen je i GeForce RTX grafičkom kartom od 12GB, a pokreće ga Assetto Corso trkački softver. Kompletna struktura Prodrive simulatora vožnje je dizajnirana tako da pruži impresivno iskustvo kao da je korisnik u kokpitu trkačkog automobila.
Foto: Profimedia / Prodrive

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

12 Komentari

Možda vas zanima

Svet

16.700 vojnika raspoređeno: Počelo je...

Filipinske i američke trupe počele su danas vojne vežbe "Balikatan" u Filipinima, koje će trajati do 10. maja, a uključivaće i pomorske vežbe u Južnom kineskom moru, na čije teritorije polažu pravo i Kina i Filipini.

12:24

22.4.2024.

1 d

Podeli: