Ovo je džojped za novi Playstation 5, da li vam se dopada?

Kompanija Sony predstavila je bežični džojped za svoju novu konzolu PlayStation 5.

Tehnopolis

Izvor: B92

Sreda, 08.04.2020.

10:27

Default images

Kako piše na zvaničnom PlayStation blogu, cilj kompanije sa novim Dual Sense džojpedom je bio da se zadrži većina onih stvari koje su gejmeri voleli i kod džojpeda za PlayStation 4.

L2 i R2 se sada prilagođavaju još više vašim potezima. Tako ćete, na primer, imati bolji osećaj nego ranije kada zatežete luk da biste odapeli strelu u nekoj video-igri.

Što se novih-starih dugmića i kontrola tiče, ne postoji više "Share" dugme, već je sada tu "Create" dugme. Još se ne zna tačno koja je razlika između ova dva dugmeta, ali o tome ćemo saznati više kada džojped bude zvanično predstavljen.

Takođe, tu je i ugrađen mikrofon, mada se ipak savetuje da koristite headset ako planirate duže vreme da pričate sa svojim prijateljima tokom igranja.

Evo i poređenja džojpeda: PlayStation 5 vs Xbox Series X Kada govorimo o dizajnu i boji, iako su do sada uglavnom džojpedi bili jednobojni, ovaj put je priča malo drugačija. Kao što vidimo, bela boja dominira, ali i crna ima svoj deo koji se ne može nazvati beznačajnim.

Iako džojpedi za PlayStation 5 još uvek nisu zvanično predstavljeni, ovaj mali "preview" daje nam dosta informacija o tome kako će finalna verzija izgledati. Ako i bude nekih odstupanja, biće minimalna.

Šta vi mislite, da li vam se dopada, ili je nešto moglo bolje da se odradi?

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

36 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Zelenski na poternici

Na sajtu Ministarstva unutrašnjih poslova Rusije pojavilo se obaveštenje da je ukrajinski predsednik Volodimir Zelenski na poternici, prenose RIA Novosti.

14:35

4.5.2024.

21 h

Podeli: