Gran Turismo 7 sada ima najmanju ocenu korisnika od svih PlayStation igara

Igra Gran Turismo 7 nije baš najbolje prihvaćena od strane fanova, a mnogima se ne sviđa sistem nagrađivanja u igri, mikrotransakcije i potreba da se uvek bude onlajn.

Tehnopolis

Izvor: B92, Eurogamer

Utorak, 22.03.2022.

08:07

Gran Turismo 7 sada ima najmanju ocenu korisnika od svih PlayStation igara
Foto: Miguel Lagoa / Shutterstock.com

Kao rezultat ovog nezadovoljstva, recenzije korisnika za igru su postale izrazito negativne. Sada Gran Turismo 7 ima najnižu ocenu korisnika na Metacritic sajtu, u odnosu na bilo koju Sony igru koja je ikada objavljena.

Problemi su samo kulminirali prošle nedelje, kada su GT 7 serveri tokom 24 sata bili oflajn. Za razliku od prethodnih igara iz serijala, Gran Turismo 7 zahteva da korisnik bude povezan na internet kako bi mogao da je igra. Kakao su onlajn serveri bili ugašeni, niko nije mogao da pristupi igri. Ovo je posebno bilo iritantno za one koji su kupili fizičku kopiju igre.

Dok rezultat kritike i dalje iznosi 87 poena za Gran Turismo 7, rezultat ocene koju su dali korisnici je značajno pao na Metacriticu. U trenutku pisanja ove vesti, Gran Turismo 7 ima ukupnu ocenu od 2.0 od strane korisnika.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

10 Komentari

Možda vas zanima

Svet

16.700 vojnika raspoređeno: Počelo je...

Filipinske i američke trupe počele su danas vojne vežbe "Balikatan" u Filipinima, koje će trajati do 10. maja, a uključivaće i pomorske vežbe u Južnom kineskom moru, na čije teritorije polažu pravo i Kina i Filipini.

12:24

22.4.2024.

1 d

Podeli: