Activision Blizzard će nastaviti da objavljuje igre za više platformi

Očekuje se da Microsoft neće odustati od objave nekih franšiza na više različitih sistema.

Tehnopolis

Izvor: B92

Četvrtak, 20.01.2022.

08:14

Activision Blizzard će nastaviti da objavljuje igre za više platformi
Sergei Elagin / Shutterstock.com

Pre nekoliko dana smo imali vest da Microsoft planira da kupi Activision Blizzard za 68.7 milijardi dolara. Ipak, s obzirom na to da su neke franšize ovog izdavača i dalje veoma popularne na drugim sistemima, nastaviće da se pojavljuju na više platformi.

CharlieIntel, sajt sa fokusom na Call of Duty, objavio je Activision Blizzard nastavlja sa podržavanjem zajednica koje su se oformile na različitim platformama, za igre koje su i do sada bile prisutne na njima.

Iako nisu pomenute konkretne igre i gejming zajednice, pretpostavlja se da će Call of Duty ostati dostupan na više platformi. Od Warzonea, do godišnjih objava u okviru franšize, Call of Duty jednostavno zarađuje previše novca na PlayStationu, da bi bio odbačen sa ove platforme.

Biće zanimljivo videti, koje druge igre uz Call of Duty će ostati dostupne na više platformi. Da li će to biti Diablo, Overwatch, Tony Hawk's Pro Skater, Spyro, Crash Bandicoot, ostaje da se vidi.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 2

Pogledaj komentare

2 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

1 d

Podeli: