U pripremi novi dokumentarac o GTA V

Grand Theft Auto V je zaista zapanjujuća igra, prvo je svojom tehnologijom oduševila na milione igrača sa pojavljivanjem za stariju generaciju konzola, a kasnije i na novoj generaciji, a PC igrači su bili zadovoljni time da je u pitanju odličan port.

Izvor: play.co.rs
Podeli

GTA V nam je pružio dosta toga da radimo i proživimo u igri, a sem kampanje, najbolja komponenta je bila GTA Online, ekstenzija igre koja je developerima i izdavaču dovela milionski profit i načinila igru najprofitabilnijim vidom zabave u istoriji, piše play.co.rs

Sve ovo je dovelo do toga da igra poprimi veliku pažnju u svetu izvan industrije video igara, pa je tako sada na pomolu dokumentarac koji nosi naziv "The Billion Dollar Game".

Tema dokumentarca će biti upravo taj uspeh igre kao i put do njega, ali i usputni uspon i padovi koje je Rockstar doživeo sa implementacijom različitog sadržaja.

Drugih detalja trenutno nema sem da na projektu radi Rob Rajan, režiser dokumentarca Breaking Habits.

Gejming

Morbidna kompjuterska igra o najpoznatijem logoru smrt dospela na sud

Poljski Institut pamćenja naroda (IPN) podneo je krivičnu prijavu protiv ukrajinskog producenta kompjuterskih igara Aliens games zbog najavljivane nove igre "Cena slobode - igra o poljskim logorima smrti" (The Cost of Freedom - A game about Polish Death Camps), koja se navodno odigrava u nacističkom nemačkom koncentracionom logoru Aušvic-Birkenau i u kojoj igrači mogu da izaberu da budu pripadnici zloglasnog SS-a i da ubijaju logoraše.

Gejming utorak 30.10. 11:22 Komentara: 13

Review: Dragon Quest XI

Možda kvalitetne formule nikada ne zamiru? Jeste, opšte je poznato da u svetu interaktivne zabave, nešto što se pokaže kao dobro i popularno, doživljava nebrojene iteracije. Nekada se to otegne na toliki period da počinje da liči i na reinkarnacije.

Gejming nedelja 28.10. 14:12 Komentara: 1

Kako izgleda vatikanski Pokemon Go?

Koliko je svetsku i opštu popularnost Pokemon Go doživeo na leto 2016. godine svima nam je dobro poznato, raznorazne, u najmanju ruku čudne vesti o ovom fenomenu su letele oko nas na sve strane.

Gejming subota 27.10. 19:09 Komentara: 6

Ekskluzivni review: Red Dead Redemption 2

Jedna od najisčekivanijih igara ikada, koja ima sve šanse da uđe u istoriju kao jedna od najboljih video igara - ikada, upravo je dobila svoju prvu domaću recenziju. Budući da je danas pala zabrana njenog objavljivanja, iako igra zvanično izlazi u petak, pročitajte šta kolege sa sajta Play imaju da kažu o Red Dead Redemption 2.

Gejming četvrtak 25.10. 16:15 Komentara: 22
strana 1 od 15 idi na stranu